Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A szánalmas internet-firkászok...

A szánalmas internet-firkászokkal elcseszett, bulvárszintre süllyedt Origo működése is fel lesz függesztve?

Figyelt kérdés
Nézegetem, ugyanúgy mennek a teljesen gagyi bulvárhírek, mellette a propaganda és a háborús riogatás....
ápr. 27. 13:24
 1/8 Molyember ***** válasza:
74%
Már csak a lendület viszi őket, lassan kimúlnak.
ápr. 27. 13:26
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
A kormányzatnak (helyesen) csak az államilag finanszírozott média esetén van ilyen lehetősége.
ápr. 27. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:
55%

Ne reménykedj. Az elődeiteknek a kuruc.info-t sem sikerült lekapcsolni, pedig rá volt kattanva az MSZP.

De említhetném a napisza*t-t is, ami egy időben sikeres volt, de nem tudott ellene tenni senki, semmit.

Ha az origo-t le akarják kapcsolni, akkor átviszik az USA-ba a szervert, és megy onnan.

ápr. 27. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem is hivatalosan de ki fog fogyni a pénz és az akarat. Ha maradnak a hazudozásnál, pár per és mennek csődbe.
ápr. 27. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

13:29

Kíváncsi vagyok, hogy piaci alapon, hogyan fognak működni, amikor elzáródnak a pénzcsapok, mert kétlem, hogy a proli, nyugdíjas réteg majd utalgatni fog, aki néha olvasgatta.

Kurucinfot ne hasonlítsd ezekhez a szennylapokhoz, annak legalább organikus elérése volt.

ápr. 27. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
21%

Azt jogosan kéritek számon, ha az origo valótlan állítást közöl. Azonban a jövőben valószínűleg egy ellenzéki, kormánykritikus hírportál lesz. Ismerve a tiszásokat, nekik minden origo cikk "propaganda lesz", szóval nem nagyon akarják majd elválasztani az igazságot a hamisságtól.

Azért meg nem lehet lekapcsolni egy hírportált, mert egyesek utálják.

Ha mégis le akarják kapcsolni, azzal csak az origo malmára hajtják a vizet, mert diktatúrát fog kiáltani, amivel felkelti majd a küldöldi sajtó figyelmét is.

Ha mégis lekapcsolják, akkor majd megoldják az üzemeltetését úgy, mint a fent említett oldalak esetében.

A pénz miatt sem kell aggódni, lehet Mészáros Lölő majd támogatja.

ápr. 27. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:
*külföldi sajtó
ápr. 27. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:

6! Van egy rossz hírünk, Mészáros Lölö valószínűleg jóval kevesebből fog gazdálkodni.

Simicska meg mar 11 éve nincsen, neki volt annyi esze. Hogy ellenszèlben is boldogult.

ápr. 27. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

A 444 internetes portál valóba lebuktatta a Tisza egyik pénzemberét, aki Ukrajnába akart lőport szállítani Magyarországról?

Nagyon sokat hallom ezt a TV-ből, rádióból. Ukrajna közreműködésével tervezték megvásárolni a lőporgyárat úgy, hogy az üzletben Ukrajna közvetlenül nem vett volna részt, csupán a hitelt biztosította volna. Érdekes...

Huszonévesen évesen hogy lehet valaki ennyire Fidesz szimpatizáns?

Ennyire elhiszi a propagandát egy fiatal, akik már profin használják az internetet?

Más is úgy látja, hogy az egész internet ma Orbán és Vucic befuccsolt önmerénylet-kísérletén nevet ma egész nap?

Pláne hogy már hónapokkal korábban tudni lehetett, hogy Orbánék vagy az oroszokkal vagy a szerbekkel megrendeznek majd egy önmerényletet vagy hamis zászlós hadműveletet.Link:

Található az interneten objektív elemzés a választások utáni jövőről?

Olyat keresek, amiben valaki OBJEKTÍV szemmel elemzi, hogy milyen változások jöhetnek, ha Magyar Péter nyer és mi lesz az irány, ha Orbán Viktor nyer, illetve mi lesz, ha egyikük sem kétharmaddal, csak abszolút többséggel nyer. Erre lennék kíváncsi

Eljut a tisza programja azokhoz, akik nem az internetről tájékozódnak?

Én nem nézek TV-t, pláne nem híradót. Youtubeon láttam pár M1 riportot és simán el tudom képzelni, hogy fidesz propaganda megy 0-24-ben. A kommentek között láttam, hogy bezzeg Magyart egyszer sem hívták meg (pl Torockaival ellentétben). Szóval eljut a tisza programja...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!