Örültök annak, hogy a senki által meg nem választott fideszes Németh Balázs mégis parlamenti képviselő lesz?

válasza:Úgy látszik, hogy akik előtte voltak a listán nem akarnak palimadarak lenni.
Ennek meg mindegy, csak fizessenek neki.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ja, kell bohóc is a cirkuszba.
Komolyan mondom, még ha a Tisza Fidesz 2.0 lenne, már akkor is bőven megérte, hogy Hollikot és Kövért soha többé ne kelljen látni.
További kérdések:
Tehát magát a nemzetet, a magyar nemzetet rühellik?
Tudom a tüntetésen kevesen voltak, de a neten még rengetegen vannak és az életben is 1 millióan biztos. A kommentek egyre durvábbak, szerintem muszáj lesz jobban védeni MP-t, egy ideális világban nem kéne, de elég egy őrült is. A NER banditák uszítása egyre erősebb,...
Szerintem igen. Az is eszembe jutott, hogy teljesen vissza kellene vonulnia, de mivel 1988 óta politizál, annyi tapasztalatot gyűjtött már, hogy simán kialakulhat olyan helyzet, amiben jó tanácsokat tud majd adni a Fidesznek. Amíg nem válik nyilvánvalóvá, hogy a...
Vagy miért vergődtök ezen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!