Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örültök annak, hogy a senki...

Örültök annak, hogy a senki által meg nem választott fideszes Németh Balázs mégis parlamenti képviselő lesz?

Figyelt kérdés
A valaha volt legellenszenvesebb 0rbán talpnyaló, megrögzött hazudozó, aki folyamatosan közpénzből több milliós fizetést kap a fidesztől, no meg trafik koncessziót. Mindezért 0 társadalmi hasznot produkált de legalább fizethetjük az adónkból.

ápr. 27. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Így omlik össze a fidesz.
ápr. 27. 15:29
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Úgy látszik, hogy akik előtte voltak a listán nem akarnak palimadarak lenni.

Ennek meg mindegy, csak fizessenek neki.

ápr. 27. 15:30
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Ennek a félnótásnak annyi esze sincs, hogy felfogja, rajta röhögünk, nem vele...
ápr. 27. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Én örülök neki, mivel ő az egyik leggyűlöltebb és leginkább köznevetség tárgya nyalonc. Ezzel csak még tovább rontja majd a Fideszt a "megújulás" felé vezető úton.
ápr. 27. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Reméljük lehúzza 5 százalék alá a narancsot.
ápr. 27. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

Ja, kell bohóc is a cirkuszba.

Komolyan mondom, még ha a Tisza Fidesz 2.0 lenne, már akkor is bőven megérte, hogy Hollikot és Kövért soha többé ne kelljen látni.

ápr. 27. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Abszolút bábszínház.
ápr. 27. 16:25
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
Jesszus...
ápr. 27. 17:39

További kérdések:

Liberálisok tényleg utálják a magyarokat? Vagy ez csak egy vidéki legenda?

Tehát magát a nemzetet, a magyar nemzetet rühellik?

Meddig megy el az ellenzéki uszítás? Veszélyben van vajon a miniszterelnök?

Tudom a tüntetésen kevesen voltak, de a neten még rengetegen vannak és az életben is 1 millióan biztos. A kommentek egyre durvábbak, szerintem muszáj lesz jobban védeni MP-t, egy ideális világban nem kéne, de elég egy őrült is. A NER banditák uszítása egyre erősebb,...

Szerintetek Orbán Viktortól jó húzás volt, hogy a háttérbe vonult?

Szerintem igen. Az is eszembe jutott, hogy teljesen vissza kellene vonulnia, de mivel 1988 óta politizál, annyi tapasztalatot gyűjtött már, hogy simán kialakulhat olyan helyzet, amiben jó tanácsokat tud majd adni a Fidesznek. Amíg nem válik nyilvánvalóvá, hogy a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!