Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány éves vagy?

Hány éves vagy?

Figyelt kérdés

ápr. 27. 19:59
A kérdező szavazást indított:
18 alatt
18 - 20
21 - 25 között
26 - 30
31 - 40
41 - 50
51 - 60
61 - 70
71 - 100
27 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Ez magyar politika?
ápr. 27. 20:01
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
31-40 között, Y generációs csávó vagyok.
ápr. 27. 20:01
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Jó tudni, milyen fazonok vannak itt a rovatban.

ápr. 27. 20:02
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
18-20 éves tisza szavazó
ápr. 27. 20:04
 5/10 anonim ***** válasza:
29
ápr. 27. 20:07
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
A testem már vénül, a lelkem még fiatal, melyik érdekel?
ápr. 27. 20:09
 7/10 anonim ***** válasza:
95-ösök are the beszt
ápr. 27. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
102
ápr. 27. 20:36
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
78 leszek 1 héten belül. Volt antikommunista fidesz szavazó, majd a fidesz első ciklusában csinált illiberális törekvései (Happy End Kft., Ezüsthajó Kft., Országimázs Központ, ellenfelek delegitimálása) miatt MSZP, majd Jobbik, és jelenleg Tisza szavazó vagyok. Nagy kár hogy ennek az országnak mindig rombolják a kommunisták, vagy kommunista struktúrát kiépítő áldemokraták, azokat az időszakait, amikben a legtöbb lehetősége van az országnak fejlődni. Életem során Orbán Viktorban csalódtam a legnagyobbat. Nekem már nem sok van hátra, de nektek sok szerencsét. Kommunistákat sose engedjetek kormányra.
ápr. 27. 21:10
 10/10 anonim ***** válasza:
107
ápr. 28. 09:07

További kérdések:

Magyar Péter alábbi felszólalása teljességgel méltatlan egy miniszterelnökhöz, ha már egyszer a párt nevében benne van; hol itt a tisztelet?

Szerintem mindegy milyen az ellenfél egy miniszterelnöknek, akkor sem szabadna lesüllyednie az alantas bosszúvágy szintjére.

Egyetértesz Magyar Péterrel abban, hogy a Mi Hazánk kivonulása vállalhatatlan volt?

„A Mi Hazánk képviselőinek tegnapi kivonulása a tamburás gyerekek előadásáról, valamint a Szózatról és a Himnuszról teljességgel vállalhatatlan cselekedet volt.” – írta Magyar Péter Facebook-oldalán.A miniszterelnök arra reagált, hogy amikor szombaton az Országgyűlés...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!