Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "Tisza párt" pontosan...

A "Tisza párt" pontosan milyen korábbi politikai pártokból lett összeollózva?

Figyelt kérdés

Az alap a Fidesz. Ezt gondolom, senki nem tagadja, hogy több tiszás politikusnak is fideszes múltja van.

De van itt még más is.

Lannertről ezt olvasom:

"Lannert tehát a baloldali kormányokat kiszolgáló cégnek volt a vezérigazgatója. 2008-ban, még bőven a Gyurcsány-kormány idején nevezték ki a TÁRKI-TUDOK Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központ Zrt. élére, és végeztek kutatásokat, tanulmányokat a baloldali kormány Oktatási Minisztériumának"

Forrás: [link]

Ruff Bálintot az MSZP-vel, és az SZDSZ-szel hozzák össze:

[link]

ápr. 27. 20:14
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:

Most már jó lenne tisztán látni.

Pontosan kikből ollózták össze a Tiszát?

ápr. 27. 20:15
 2/30 anonim ***** válasza:
63%

propagandaoldalak megint (ellenpont, index)

a tisza az tisza.

3/30 anonim ***** válasza:
67%
Fidesz, Szdsz, Mszp.
 4/30 anonim ***** válasza:
37%

Bocsi, elírtam.

FÜGGETLEN TISZTA HAZAFIAKBÓL ÁLLT ÖSSZE!

ápr. 27. 20:17
 5/30 A kérdező kommentje:

A kormánypropaganda liberális médiában aligha találok kritikus forrásokat, szóval kénytelen vagyok az ellenzék környékén nézelődni.

De am cáfold meg az ellenzéki sajtót, ha tudod.

ápr. 27. 20:17
 6/30 anonim ***** válasza:
18%

Nem, nem fogja. Arra nincs narratíva és nem akar beégni :)

ápr. 27. 20:20
 7/30 A kérdező kommentje:

A Tisza annyira ingatag párt, hogy már szórakoztat a kritikája, annyi féle módon lehet kritizálni.

Utoljára a vallás/valláskritika rovatban vívtam ilyen szórakoztató vitákat, amikor az Őrtorony szervezetet (Jehova tanúi) kritizáltam. Ott is ezerféle lyuk van, ami nincs betömve.

ápr. 27. 20:24
 8/30 anonim ***** válasza:
37%

nem ellenzéki sajtó, jelenleg még kormánypropaganda az index, ellenpont, mert fidesz ügyvivő kormány van :)

szerinted ki pénzeli a TELEX-et? hvg-t?

ápr. 27. 20:24
 9/30 anonim ***** válasza:
26%

Ezzel cáfoltad meg amit írtak? :D

ápr. 27. 20:26
 10/30 A kérdező kommentje:

Én már megelőlegeztem a dolgokat

Április 12 éjszakája óta:

Telex, 444 stb. = kormánypropaganda

Mandiner, Index stb. = ellenzéki sajtó

ápr. 27. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Orbán Viktor kilép Magyarország parlamentjéből - megerősítve korábbi konteómat, miszerint hosszabb amerikai utat tervez idén nyárra, ahol az...

Ami most Magyarországon történik, az teljesen őrület. Orbánhoz köthető oligarchák: !! milliárdokat irányítanak külföldre !! piaci érték alatt értékesítik a médiumokat !! menekülési útvonalakat készítenek elő Ez egy tankönyvi példa arra, hogyan fosztanak ki egy államot

A Fidesz 2030-ra a korábbi Jobbikhoz hasonló párttá válhat?

15-20%-ot stabilan kap, de többet nem, szélsőséges, és sose lesz esélye kormányt alakítani.

Csak Orbán nem mondott le a Fidesz vezetéséről a bukása után, minden korábbi miniszterelnöknek ez alap demokratikus lépés volt a vereség után a saját...

Mi lehet ennek a józan oka? Ha egy párt egy embertől erős függő helyzetben van évtizedek óta, akkor az nem egy szabad önálló szuverén párt és közösség, hanem egy ember rabszolgahada?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!