A "Tisza párt" pontosan milyen korábbi politikai pártokból lett összeollózva?
Az alap a Fidesz. Ezt gondolom, senki nem tagadja, hogy több tiszás politikusnak is fideszes múltja van.
De van itt még más is.
Lannertről ezt olvasom:
"Lannert tehát a baloldali kormányokat kiszolgáló cégnek volt a vezérigazgatója. 2008-ban, még bőven a Gyurcsány-kormány idején nevezték ki a TÁRKI-TUDOK Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központ Zrt. élére, és végeztek kutatásokat, tanulmányokat a baloldali kormány Oktatási Minisztériumának"
Forrás: [link]
Ruff Bálintot az MSZP-vel, és az SZDSZ-szel hozzák össze:
Most már jó lenne tisztán látni.
Pontosan kikből ollózták össze a Tiszát?

válasza:propagandaoldalak megint (ellenpont, index)
a tisza az tisza.

válasza:#3
Bocsi, elírtam.
FÜGGETLEN TISZTA HAZAFIAKBÓL ÁLLT ÖSSZE!
A kormánypropaganda liberális médiában aligha találok kritikus forrásokat, szóval kénytelen vagyok az ellenzék környékén nézelődni.
De am cáfold meg az ellenzéki sajtót, ha tudod.

válasza:#5
Nem, nem fogja. Arra nincs narratíva és nem akar beégni :)
A Tisza annyira ingatag párt, hogy már szórakoztat a kritikája, annyi féle módon lehet kritizálni.
Utoljára a vallás/valláskritika rovatban vívtam ilyen szórakoztató vitákat, amikor az Őrtorony szervezetet (Jehova tanúi) kritizáltam. Ott is ezerféle lyuk van, ami nincs betömve.

válasza:#5
nem ellenzéki sajtó, jelenleg még kormánypropaganda az index, ellenpont, mert fidesz ügyvivő kormány van :)
szerinted ki pénzeli a TELEX-et? hvg-t?
Én már megelőlegeztem a dolgokat
Április 12 éjszakája óta:
Telex, 444 stb. = kormánypropaganda
Mandiner, Index stb. = ellenzéki sajtó
Kapcsolódó kérdések:
Ami most Magyarországon történik, az teljesen őrület. Orbánhoz köthető oligarchák: !! milliárdokat irányítanak külföldre !! piaci érték alatt értékesítik a médiumokat !! menekülési útvonalakat készítenek elő Ez egy tankönyvi példa arra, hogyan fosztanak ki egy államot
15-20%-ot stabilan kap, de többet nem, szélsőséges, és sose lesz esélye kormányt alakítani.
Mi lehet ennek a józan oka? Ha egy párt egy embertől erős függő helyzetben van évtizedek óta, akkor az nem egy szabad önálló szuverén párt és közösség, hanem egy ember rabszolgahada?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!