A Fidesz hogy fog megújulni így, hogy mindenki lelép a parlamentből?

válasza:2.
Nem lehet, hogy rajtuk kívül is csak ilyen vén komcsik vagy azok ivadékai vannak?

válasza:Menekülnek a mocskosok mentik a lopott vagyont, azt gondolják ha nem lesznek már képviselők megúszhatják a felelőségrevonást pedig ezt nemjól gondolják.

válasza:

válasza:Oszlásnak indúlt a fidesz és hatalmas bűzt áraszt szétfog rohadni.
Végre megszabadulunk ettől a rablóbandától fel lélegezhet az ország.

válasza:

válasza:Fidesznek vége van.
Én nagy Fideszes voltam, de látván a neveket, akik már nem ülnek be, azt kell mondanom a Fidesznek vége van. A Fidesz = Orbán Viktor volt és a társai.
Akik most bent maradtak, azok már egy süllyedő hajón vannak, de érthető mert ők abból akarnak élni és meg is fognak élni. Viszont politikában ennek a pártnak már vége van. Jobban tették volna, ha új pártot hoznak létre és új pártban folytatták volna.
Ez már egy sebzett állat és idővel elvérzik.

válasza:Nekik kisebb gondjuk is nagyobb a "megújulásnál" most hogy elvesztették a választást, és jövő héten kikerül az irányításuk alól a rendőrség, ügyészség, katonaság, minden.
A megújulás csak egy újabb, remélhetőleg utolsó lózung, amivel a megmaradt híveket lehet hülyíteni az utolsó percig, a gyakorlatban a "nagyok" mentik ki ezerrel az ellopott ezermilliárdokat és készülnek a lelépésre Moszkva, Washington, Dubaj stb. irányába, mert ha feláll az új kormány és fény derül a közbeszerzések részleteire, az ügynökaktákra, a Szőlő utcai aktákra és a többire, akkor instant életfogytra számíthatna mindegyikük ha itthon marad. A Fidesznek ennyi volt, a kis halakat bedobálták bokszzsáknak a parlamentbe, a nagyok meg lelécelnek a pénzünkkel, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Lassan könnyebb felsorolni, hogy ki MARAD: Szíjjártó, Gulyás, Kocsis és Lázár, de utóbbi már csak egy évre. A nagykutyák közül ennyi az összes. A többiek mind elhúznak "nemzeti oldalt" építeni.
A valaha volt legellenszenvesebb 0rbán talpnyaló, megrögzött hazudozó, aki folyamatosan közpénzből több milliós fizetést kap a fidesztől, no meg trafik koncessziót. Mindezért 0 társadalmi hasznot produkált de legalább fizethetjük az adónkból.
Bár a vereség kemény volt és megalázó, kisebb utánanézés után azért mégse látom annyira rossznak a helyzetet. Jelenleg a Fidesz 2 458 337 listás szavazattal vesztett. Korábban viszont: 2002: Csak 2 306 763 szavazatot szerzett de ettől egyáltalán nem ment el a...
Ezzel mennyire vannak tisztában?
Biztos vagyok benne, hogy a komplett fidesz vezetőség gyáván kihátrál a felelősség elől és gyáván megfutamodik a parlamenti viták / számonkérés elől és nem fognak beülni, sőt többen szerintem még a politikából is eltűnnek Ezt már orbán bejelentette, hogy sok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!