Toroczkai László szerint lapos a föld? Hogy vélekedik erről a témáról az elnök úr?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én szkeptikus voltam idáig hogy tényleg fidesz ügynök volna de ezzel a performanszával teljesen egyértelművé tette számomra. Amit végképp nem értek hogy miért egy ilyen pitiáner ügyért leplezi le magát ilyen látványosan? A Tisza 2/3-al azt csinál amit akar,...
Végül nem lépett vissza a Mi Hazánk senki javára de ez sem számít már. Az emberek könnyen felejtenek:D
Orbán már mondta, hogy lesz pár ember aki majd helyezkedik és ide vagy oda fog ülni. Nyilván nem a mi hazánkos törpék fognak átülni és nem mondta volna ezt Orbán ha nem nagyobb nevekről van szó. Lázár meg régóta udvarolt a mi hazánknak, nyilván mert az volt a terv,...
„Sem a Fidesz elnöke, Orbán Viktor (sem Semjén Zsolt, a KDNP elnöke) nem ül be az Országgyűlésbe, visszaadják a mandátumukat. Miután a bajt megcsinálták, lelépnek a színpadról” Magyar Péter azt mondta, hogy ők a szatelitpárt, akkor miért csinálnak ilyet?
Magyar Péter -nek is bíró anyja és nővére van
Túlságosan erőteljesen ejti ki a szavakat, vagy nem tudom hogy mondjam😅
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!