0% teljesen elégedett Magyar Péter politikai atyjával Friedrich Merzcel - ezt miért nem reklámozza a média?
Németországban egy felmérés alapján senki sem elégedett vele teljesen.
A németek 19%a tartja elégségesnek a munkáját egy nemzetközi felmérés alapján.
Saját pártja alig 50% fölötti elégedettséget szavaz.
Ez kell a magyaroknak, ezt képviseli az EPP meg Magyar Péter?
Bundeskanzler Friedrich Merz ist laut einer internationalen Umfrage der unbeliebteste Regierungschef unter führenden Demokratien. Wie das US-Meinungsforschungsinstitut Morning Consult ermittelte, sind nur 19 Prozent der Befragten in Deutschland mit seiner Arbeit zufrieden.

válasza:

válasza:Attól függ, melyik média. A Tisza-kormány propagandagépezete nem nagyon hoz le olyan híreket, ami Poloska Petire kínos lehet.
Tőle függetlenül mások megírhatják. De egyébként meg mindegy. Poloska híveinek ő kell.

válasza:

válasza:#4
Az inkább 3,3 millió globalista. Akik saját maguk fognak a vezérük ellen fordulni, ha az nem kedvez nekik.

válasza:Tiszások teljesen álomvilágban élnek az EU-val kapcsolatban, nem tudom milyen agymosásban részesültek, de a nyugatimádat, euro, stb kb minden elmond, hogy f.ngjuk nincs, mekkora lúzer banda az unió.
De hát evvel etette őket Petike, be is kajálták.
#5 Én is ettől félek, hogy most jön majd a nagy felocsúdás és a saját tábora fogja leváltani Magyar Pétert, vagy a kormány összeomlik mint Romániában vagy Bulgáriában.
Csak az megint a magyar népnek lesz rossz.
Merz bejelentette hogy Ukrajnát felosztották, ehhez mit szólnak majd a globalisták?
"Lehet hogy mire aláírja a szerződést le kell mondania területekről" illetve "csatlakozás 10 éven belül nem reális".
Tényleg sok értelme volt leszavazni Orbánt...

válasza:#7
A Tiszával véget ért a klasszikus balliberális ellenzék, szóval kérdés, kire fogják majd leváltani?
Tulajdonképpen alternativájuk sincs. Aki ott ül a Parlamentben, az mind jobboldali.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én hazánk fiai szájából hallom nap, mint nap itt a fórumokon, hogy Orbán Putyinista, mert nem válik le az olcsó orosz energiáról és nem adja sokkal drágábban az egyébként EU-ban legolcsóbb rezsit. Most Mercz német kancellár sem akar levállni az oroszokról. Kell neki az...
A nemzetközi sajtótajékoztatón rejtéjesen nevetgélve utalt arra Orbán Viktor, hogy "egyszer találkoztam Merz úrral, itt most nem felidézendő körülmények között...és kb 3 mondatot váltottunk egymással amit a magyar szelngben úgy mondanak, hogy majd dumálunk" Mik...
"A nő emancipációja nem egyéb, mint a félresikerült, tehát gyümölcstelen nő ösztönös gyűlölete egészséges társnőjével szemben -harca "a férfival" eszköz, kifogás, taktika csupán. Amikor mint "önmagában-való nő", mint "magasabb rendű asszony", mint a "nő eszményítője"...
Friedrich Nietzsche: Minden, amit az állam mond az hazugság,és mindene amije van azt lopta.
Hallottam már tőle, hogy Marx és Hitler bizonyos szempontból egyformák... Ezzel egyet is értek, de ez még nem jelenti azt, hogy Puzsér ne lehetne Marxista. Állandóan prolizik és értelmiségizik, a prolikról pedig nagyon nagyon negatívan beszél, és mindig kiemeli,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!