Magyar Péter a gödi & többi akkugyárat, nem kellene elzavarnia, bezárnatnia mér?

válasza:#6
Szerintem azt senki sem tagadja, hogy korábban volt szabályszegés, de ettől függetlenül tény: a márciusi mérés eredménye az, hogy nincs mérgezés.
Ha lett volna, annak kellett volna, hogy nyoma maradjon.

válasza:#7
"Bocs nem olvastama független médiában. A fideszest meg nem olvasok. Magyar Péter nem tett helyreigazítást tehát igaz amit mondott az akkugyárakról. Én neki inkább hiszek"
Pont az ilyen ostoba emberek miatt volt a Fidesz kormányon 16 évig.

válasza:#8
Szóval, ha a kismamák 2024-ben kaptak a magzatkárosító oldószerből, akkor most biztos boldogok, mert 2026 márciusában nem találtak semmit. Ti a jelenben léteztek, értem.

válasza:Nem kell erőszakkal bezárni őket, de meg kell követelni minden szabály betartását, és egy kanyi állami támogatást sem kell beléjük tolni.
Én úgy csinálnám, hogy állami segítséggel szakszervezetet szerveznék a gyárban. Attól ezeknek a fele simán menekülőre fogná anélkül, hogy bárki kényszerítené.
1# ""Helyettük normális, jól fizető állásokat biztosító cégeket behozni, teremteni?"
Például?"
SONY TV, autógyárak, ruhagyárak, kozmetikai cégek, könnyűipari cégek érkezhetnek mint ami nyugaton van. Mi is az EU vagyunk helló. Minden jöhet, ami normális, jó fizetést biztosít a magyarnak

válasza:Nem tudom ti miket hallgattatok. A cél az, hogy tartsák be a jörnyezetvédelmi és munkavégzési szabályokat. Azok lesznek elzavarva, akik ezt nem teszik.
Azzal pélfálózott h ugyanezek a gyárak koreában minden biztinsági őírást betartanak, tehát itt sem szabad gondnak lennie ebből.
Nem volt szó bezárásról az olyan gyáraknál, akik partnerek ebben.

válasza:#15
A Sony elata a CTL-nek a TV-s üzletágát, vagyis befejezte a tv gyártást.
Autógyár van 5 db ha a BMW-t és a BYD-et is beleszámolom.
A könnyűipar nagyon kis haszonnal dolgozik, így nem véletlen, hogy olyan helyekre települ, ahol olcsó a munkaerő, vagyis ezek pont nem fizetik meg a melóst.
Meg ez nem igazán úgy működik, hogy bemegyek egy vállalat diszkontba, ahol a polcról leveszek egy nekem tetsző céget, hanem ki kell udvarolni belőlük, hogy nálunk akarjanak termelni, fejleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
37 évig jó volt mindenkinek.
Újabb hibát követett el. Még nem miniszterelnök és máris a milliárdokat külföldre vitték a Nerések. Pofázik ahelyett hogy csendben cselekedne.
Németországban egy felmérés alapján senki sem elégedett vele teljesen. A németek 19%a tartja elégségesnek a munkáját egy nemzetközi felmérés alapján. Saját pártja alig 50% fölötti elégedettséget szavaz. Ez kell a magyaroknak, ezt képviseli az EPP meg Magyar...
Csomóan jelentik be, hogy be se ülnek. Ők most mit várnak, mitől lesz így megújulás?
Lassan könnyebb felsorolni, hogy ki MARAD: Szíjjártó, Gulyás, Kocsis és Lázár, de utóbbi már csak egy évre. A nagykutyák közül ennyi az összes. A többiek mind elhúznak "nemzeti oldalt" építeni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!