Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz, hogy NE Szijjártó...

Egyetértesz, hogy NE Szijjártó Péter legyen az országgyűlés alelnöke?

Figyelt kérdés
ápr. 28. 10:47
A kérdező szavazást indított:
Igen, egyetértek
Nem értek egyet vele
22 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
21%
Igen, Magyar Péter is ezt mondta nekem pedig nincsenek saját gondolataim.
ápr. 28. 10:50
 2/14 anonim ***** válasza:
64%

PetiKém olyan módon járatta le magát és a magyar kormányt, hogy inkább a parlamentbe se kellene betennie a lábát, nemhogy ott bármilyen vezető tisztséget betőltenie.

De reméljük egy új legfőbb ügyész majd elvégzi a feladatát, és akkor nem kell sokáig bejárnia dolgozni.

ápr. 28. 10:52
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Mintha, lenne bármiféle beleszólásom ebbe :D
ápr. 28. 11:00
 4/14 anonim ***** válasza:
65%

"Igen, Magyar Péter is ezt mondta nekem pedig nincsenek saját gondolataim."

vagy

a kakadu egy orosz kém, egy hazaáruló, egy tolvaj rendszerúr jobbkeze, egy arrogáns köcsög

ápr. 28. 11:02
 5/14 Zabalint ***** válasza:
81%

1:

Akiben minimálisan van legalább hazaszeretet, azt kezdetektől fogva irritálta a nyíltan hazaáruló tevékenysége Petiminiszternek, nem kellett ehhez Magyar Péter.

ápr. 28. 11:15
 6/14 anonim ***** válasza:
55%
Én azzal értenék egyet, hogy ne fideszes legyen. De ha már muszáj gesztusokat tenni, valami tök ujonc 20 éves, aki talán nem lopott még annyit.
ápr. 28. 11:17
 7/14 anonim ***** válasza:
33%
A Führer megmondta, hogy nem szavazzuk meg...a többi számít??
ápr. 28. 11:21
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
Nem is lesz, Vitályost jelölik.
ápr. 28. 11:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ott siránkozott a diagnózisa miatt a Telexnek hogy ő az egészségi állapotával már biztos nem fog tovább politizálni, akkor alelnöknek se aspiráljon ha kérhetem a következetesség nevében
ápr. 28. 15:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem is értem, ezt hogy gondolta a fidesz. Vitályos se egy nagy választás, de legalább nem hazaáruló.
ápr. 28. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Az Országgyűlés kedden az internetes agresszió visszaszorítását célzó előterjesztést is elfogadta. Egyetértesz ezzel, jól tették?

A jogszabályhely rögzíti, hogy Aki nagy nyilvánosság előtt elektronikus hírközlő hálózat útján olyan kifejezést, ábrázolást vagy kép- és hangfelvételt használ vagy tesz közzé, amely beazonosítható személlyel vagy személyekkel szembeni erőszakos, halált okozó, vagy...

Egyetértesz ezzel? Ha nem, miért nem? És lehetne erről népszavazást tartani?

Az Országgyűlésbe ne lehessen pártlistákról bekerülni, hanem kizárólag az egyéni választókerületekben győztes képviselőjelöltek (+ a nemzetiségi képv.) alkossák a T. Házat. Az egyéni választókerületek száma pedig emelkedjen közel 200-ra (legalább 180-ra).

Én újra kötelezővé tenném az országgyűlési választásokon részvételt (szavazást). Egyetértesz?

Azt gondolom, hogy aki itt él, annak legyen véleménye arról, hogy merre tartson az ország és ne vonja ki magát a felelősségvállalás alól.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!