Most, hogy 0rbán megbukott, nem kell semmi ellen sem felemelni a szavunkat, és jön a boldogabb idő?
Figyelt kérdés
el sem hiszem, hogy ezt a trotty.t sikerült elkergetniápr. 28. 11:06
1/7 anonim 

válasza:

válasza:De, milyen áron... és egyáltalán, ki az az Áron?
Hogy, milyen idők jönnek? Hát én egyáltalán nem vagyok biztos, hogy boldog.
2/7 anonim 

válasza:

válasza:Egyelőre úgy tűnik, nem kell. MP. maximálisan hozza, amit elvártam tőle de nem reméltem, hogy tényleg hozni fogja. Később persze biztos beborul ez a derűs idő, de egyelőre nem tudok kritikát megfogalmazni.
3/7 anonim 

válasza:

válasza:Inkább hamarosan az jön, hogy " azok a boldog szép idők... ég veled!"
4/7 A kérdező kommentje:
miért is? mert elkotródott a kolostormalac és nem riogat?
ápr. 28. 11:24
5/7 anonim 

válasza:

válasza:És, mit hagyott maga után? Nem vagyok benne biztos, hogy az átlag felfogja, azt, ami ránk vár!
6/7 anonim 

válasza:

válasza:6. Jobb lesz, mint volt, most ez a lényeg. Nyilván akármilyen szart hagyott itt, most felfelé mennek innen a dolgok, nem tovább lefelé.
7/7 anonim 

válasza:

válasza:7, egyikünk sem jós. Senki sem látja a jövőt! Kellett a változás, én azt adom, de, hogy ebből, mi fog kisülni, azt csak a jóIsten, Allah és Buddha tudja.
További kérdések:
A baloldali-liberálisok szándékosan választanak olyan rendszert, aki szembe megy a nemzeti hagyományokkal, vagy tudatlanságból?
Ismét megszűnnek a vármegyék: A magyar történelem során eddig két ember volt, akinek az irányítása alarr a Szent István által bevezetett vármegye elnevezést eltörlése kerül.Rákosi Mátyás és Magyar Péter.Mondjuk korábban is tudni lehetett, mire készül a Tisza: ...
Miértinkábbnyugdíjas szavazni vannak Orbánnak?
Szinte a fidesz tábor80%a ebből áll
Lesz ma live a varsói magyar nagykövetségről? Ledarált pendrive-ok a pincében, Putyin festmény a falakon?
Már nagyon várom, mik derülnek még ki
Felcsúti stadion jó befektetés volt?
Az akkumulátor gyárak is? Tisza kormány szerencsés hogy ilyen szuper befektetéseket vehet át?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!