Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek jó hogy ennyi...

Szerintetek jó hogy ennyi pénzel támogatjuk székely testvéreinket?

Figyelt kérdés
[link]
ápr. 28. 11:17
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
többel kéne
11 szavazat
 1/1 SimánSimon ***** válasza:
50%
Ekkora összegeket elszórni a határon túlra miközben itthon is ezer helyen vérzik a kassza minimum merész húzás. Értem én a nemzeti összetartozást meg a vérségi köteléket de a gazdasági realitás nem érzelmi kérdés. Ez a milliárdos tétel sokak szemét szúrja mert a hazai oktatás vagy az egészségügy simán benyelné a többszörösét is. Persze a politikai marketingnek jól fekszik a dolog de a józan paraszti ész azt súgja hogy az öncélú pénzszórás helyett fenntarthatóbb alapokra kéne helyezni a kapcsolatot. Nem az a baj hogy kapnak hanem az hogy nincs átlátható kontroll a kifizetések felett. Szerintem ez így ebben a formában inkább pazarlás mintsem valódi segítség.
ápr. 28. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Biztos, hogy jó dolog, hogy felhangzik a "székely himnusz" a parlament alakuló ülésén?

Mindenekelőtt: nehéz elképzelni magyartalanabb dallamot. Mindaz (ritmus, dallamvezetés), amit Kodály, Bárdos és mások annak idején úgy tanítottak, hogy ellenkezik a magyar zenei hagyománnyal, mint egy állatorvosi lóban, mind együtt megtalálható benne. S nehéz...

A fideszesek már tiszás székelyeket vernek? A Fidesz miért hagyja ezt?

Értem én, hogy kampány van, de azért mindennek van egy határa.

Miért nevez minket erdélyi magyarokat románnak egy a Mi hazánk listáján lévő képviselő? A mi hazánk szemében nem honfitársak hanem románok vagyunk?

Itt a képviselő a listán: A jelölt a következő videó 8:24-26 szakaszában románnak nevezi székely honfitársamat:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!