Szerintetek sikerülni fog a bukott ellenzéknek a megújulás?

válasza:

válasza:Aki most (taktikai okokból) nem indult, annak hivatalosan nem kell megújulnia, csak felvenni a fonalat és készülni a következő megmérettetésre.
Aki meg az esélyek ellenére indult és lebőgött, annak el kell gondolkoznia azon, hogy merre is tovább.

válasza:

válasza:a kérdező a fideszre gondolt.
nem tudom, meglátjuk. én inkább nem becsülném le őket. sok múlik azon is, milyen világ jön.

válasza:

válasza:

válasza:A fidesz vezetőkben nincs igény a megújulásra.Az eddigi nyilatkozatok szerint nem volt korrupció senki sem hibázott. A gonosz választók főleg a fiatalok a hibásak.
Nézzük meg egy év múlva mennyi törzsszavazója marad a fidesznek. Én 1 milló alatti számra tippelek

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Bohár Dániel lehetne Orbán Viktor utódja? Folyamatosan bizonyította, hogy ért a politikához, lendületes, határozott és ami a legfontosabb, igazi hazafi!
Az embernek van egy bizonyos szemlélete, gondolkodásmódja, ezt nem lehet csak úgy megváltoztatni azzal a felkiáltással, hogy most megújulok.
Mondjuk ha OV lemond/lemondatják a pártelnökségről és csak alelnök lenne vagy még az sem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!