Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok! Nem érzitek...

Liberálisok! Nem érzitek magatokat átverve, hogy Magyar Péter elmondása szerint semmit nem fog elvenni erdélyi magyaroktól?

Figyelt kérdés

A magyarországi liberalizmus és ballib lét egyik alapvető kulcsfontosságú eleme a határontúli magyarok gyűlölete.

Viszont most néhány kevés DK szavazót kivéve szinte minden határontúli magyargyűlölő liberális a TiSza pártra szavazott.

Magyar Péter már első sajtótájékoztatóján elmondta, hogy semmit nem fog elvenni az erdélyi magyaroktól.

A hvg, atv, 444, telex stb kommentelői persze őrjöngenek és ment az ordenáré fröcsögés és mocskolódás az erdélyi magyarok felé részükről. A topkomment (közel félezer lájkkal) azt írta, hogy "Azonnal elvenni a magyar állampolgárságot az összestől!"

Viszont akármennyire ment a tombolás és lincshangulat az erdélyi magyarok ellen, minden hiába. Magyar Péter elmondása szerint semmit nem vesz el tőlük.

Liberálisként nem érzed magad átverve?

ápr. 28. 13:20
A kérdező szavazást indított:
Liberálisként a DK-ra szavaztam
Liberálisként csalódtam Magyar Péterben
Liberálisként nem csalódtam, kommentben leírom miért nem
(Nem gyűlölöm a külhoni magyarokat így a kérdés számomra tárgytalan)
20 szavazat
1 2 3 4 5
 1/46 A kérdező kommentje:

Ja és amúgy fideszes vagyok.

Bár tudom nehéz agyilag felfogni, hogy valaki nem ballib és mégsem fideszes. De próbáljuk meg elképzelni, hogy léteznek olyan emberek akik nem értenek egyet a liberálisokkal és ennek ellenére mégsem fogatlan krumplizabáló bunkósbottal szaladgáló fideszesek

ápr. 28. 13:22
 2/46 A kérdező kommentje:

NEM fideszes vagyok

ápr. 28. 13:22
 3/46 anonim ***** válasza:
67%

“ Ja és amúgy fideszes vagyok.”

De meglepődtünk :D

ápr. 28. 13:26
 4/46 anonim ***** válasza:
100%

nem csalódtam, mert nem gyűlölöm a külhoni magyarokat

tiszára szavaztam és liberális vagyok.

gondolom meglepődtél :D

ápr. 28. 13:27
 5/46 A kérdező kommentje:

Nem vagyok fideszes.

A fideszt ugyanúgy utálom amiért a román soviniszta George Simion mellett kampányol és a magyargyűlölő Ficoval haverkodtak.

Veletek liberálisokkal szemben és SOHA életemben nem szavaztam a fideszre, még 2010 előtt sem.

ápr. 28. 13:28
 6/46 anonim ***** válasza:
15%
Jajj de gonoszak ezek a lipsik
ápr. 28. 13:29
 7/46 anonim ***** válasza:
67%
Magyar Péterre azért szavaztam hogy elzavarja, ha lehetőség nyílik rá el is számoltassa a fideszes maffiát és restaurálja a jogállamot, gatyába rázza az alkotmányt. Minden mást hidegen hagy egészen addig amíg nem rontanak tudatosan a jelenlegi állapotokon ahogy pl a fidesz tette.
 8/46 Zabalint ***** válasza:
76%

"A magyarországi liberalizmus és ballib lét egyik alapvető kulcsfontosságú eleme a határontúli magyarok gyűlölete."

Idáig olvastam. Miért hazudsz? Komolyan érdekelne. Pontosan tudod, hogy ez nem igaz, mit akarsz ezzel elérni, ha másokat hamisan vádolsz? Mit gondolsz, kit tudsz meggyőzni ezzel? A liberálisok éa baloldaliak max felidegesítik magukat eze az aljas hazugságon, de új embereket erről már nem tudsz meggyözni. Akkor miért jó neked, ha hazudozol?

9/46 anonim ***** válasza:
83%
#5 én sem szavaztam a fideszre, nem is fogok soha
ápr. 28. 13:30
 10/46 anonim ***** válasza:
90%

Te ki a f@sszal beszélgetsz? Saját magaddal? Honnan tudod ki hova szavazott? Tudod egyáltalán mi az a liberalizmus?

ápr. 28. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

A bukott köztársasági elnököktől nem lehet elvenni a juttatásukat 2/3-dal?

Az összestől el kellene, de akkor ha nem is, akkor legalább Nováktól és Schmitt-től, hiszen bukottak....

Az új kormány egyik kézzel adni fog, a másikkal meg elvenni?

Gyönyörűen hangzik a Tisza programja és bár elég szkeptikus voltam, de rájuk szavaztam. Szerintetek mennyire valóságos, hogy ezek az ígéretek mind betartásra kerülnek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!