Liberálisok! Nem érzitek magatokat átverve, hogy Magyar Péter elmondása szerint semmit nem fog elvenni erdélyi magyaroktól?
A magyarországi liberalizmus és ballib lét egyik alapvető kulcsfontosságú eleme a határontúli magyarok gyűlölete.
Viszont most néhány kevés DK szavazót kivéve szinte minden határontúli magyargyűlölő liberális a TiSza pártra szavazott.
Magyar Péter már első sajtótájékoztatóján elmondta, hogy semmit nem fog elvenni az erdélyi magyaroktól.
A hvg, atv, 444, telex stb kommentelői persze őrjöngenek és ment az ordenáré fröcsögés és mocskolódás az erdélyi magyarok felé részükről. A topkomment (közel félezer lájkkal) azt írta, hogy "Azonnal elvenni a magyar állampolgárságot az összestől!"
Viszont akármennyire ment a tombolás és lincshangulat az erdélyi magyarok ellen, minden hiába. Magyar Péter elmondása szerint semmit nem vesz el tőlük.
Liberálisként nem érzed magad átverve?
Ja és amúgy fideszes vagyok.
Bár tudom nehéz agyilag felfogni, hogy valaki nem ballib és mégsem fideszes. De próbáljuk meg elképzelni, hogy léteznek olyan emberek akik nem értenek egyet a liberálisokkal és ennek ellenére mégsem fogatlan krumplizabáló bunkósbottal szaladgáló fideszesek
NEM fideszes vagyok

válasza:“ Ja és amúgy fideszes vagyok.”
De meglepődtünk :D

válasza:nem csalódtam, mert nem gyűlölöm a külhoni magyarokat
tiszára szavaztam és liberális vagyok.
gondolom meglepődtél :D
Nem vagyok fideszes.
A fideszt ugyanúgy utálom amiért a román soviniszta George Simion mellett kampányol és a magyargyűlölő Ficoval haverkodtak.
Veletek liberálisokkal szemben és SOHA életemben nem szavaztam a fideszre, még 2010 előtt sem.

válasza:

válasza:"A magyarországi liberalizmus és ballib lét egyik alapvető kulcsfontosságú eleme a határontúli magyarok gyűlölete."
Idáig olvastam. Miért hazudsz? Komolyan érdekelne. Pontosan tudod, hogy ez nem igaz, mit akarsz ezzel elérni, ha másokat hamisan vádolsz? Mit gondolsz, kit tudsz meggyőzni ezzel? A liberálisok éa baloldaliak max felidegesítik magukat eze az aljas hazugságon, de új embereket erről már nem tudsz meggyözni. Akkor miért jó neked, ha hazudozol?

válasza:

válasza:#5
Te ki a f@sszal beszélgetsz? Saját magaddal? Honnan tudod ki hova szavazott? Tudod egyáltalán mi az a liberalizmus?
Kapcsolódó kérdések:
Az összestől el kellene, de akkor ha nem is, akkor legalább Nováktól és Schmitt-től, hiszen bukottak....
Gyönyörűen hangzik a Tisza programja és bár elég szkeptikus voltam, de rájuk szavaztam. Szerintetek mennyire valóságos, hogy ezek az ígéretek mind betartásra kerülnek?
A tiszások ugyanugy éltetni fogják?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!