Lehetséges hogy Varga Judit lesz a Tisza kormány igazságügyi minisztere?
Figyelt kérdés
ápr. 28. 13:33
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Orbán szerint miniszterelnöki képességek voltak benne. Csak hát MP kihúzta belőle... :)
3/9 anonim 

válasza:

válasza::'D
Nem tudom, Pankotai Lili mit mond erre? :)
4/9 anonim 

válasza:

válasza:fleck zoltán vagy valami hasonló bunkó lesz
7/9 anonim 

válasza:

válasza:1. MP elvette Vargától a miniszterelnöki képességeit is. Gonosz férfi.
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Én nagyon birnám, ha ő lenne a magyarok first lady-je. Mindenki tudja, hogy csak Orbán bábja volt, azt tette, amire utasitották. Ha bocsánatot kérne és beismerné, hogy végig szigorúan pórázon tartották, szerintem sokan szivesen látnák a Tiszában Péter mellett. Bár ez már nem fog megvalósulni, mert azóta pasija van talán, meg annyira szétszakadtak és más úton mennek, hogy mindez kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Ki lesz a Tisza kormány igazságügyi minisztere?
Mostanában nevezték meg a minisztereket, de ez a terület kimaradt, ami elég fontos. Kik lehetnek az esélyesek között?
Bayer Zsolt hogyan tudhat 10 éve Varga Judit Magyar Péter általi bántalmazásáról, ha Judit szerint az egész csak 2018-ban kezdődött?
Jövőbelátó orákulum lenne a Zsolti?
Fidesz szavazók látják vajon, hogy ez a mostani kegyelem botrány az Orbán kormány tevőleges hozzájárulásával történt?
Varga Judit Orbán kormány igazságügy minisztere irta még alá?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!