Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter és Varga Judit...

Magyar Péter és Varga Judit szoktak találkozni?

Figyelt kérdés

ápr. 28. 14:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Van 3 közös gyerekük biztosan szoktak.
ápr. 28. 14:37
 2/14 anonim ***** válasza:
80%

Hát mivel, hogy felügyeletváltáskor az egyik fél elviszi a gyerekeket a másiktól, mert vissza így igen, feltételezhető, hogy találkoznak, sőt még beszélni is szoktak élőben, telefonon és üzenetben is.

Ugyanúgy, mint bárki más esetén, aki elvált és van 1-2-3 kiskorú gyerek, ami attól még összeköt és muszáj valamennyit kommunikálnia a feleknek. Az más kérdés, mennyire tartják azt a szükséges minimumon.

ápr. 28. 14:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vagyok benne, hogy Magyar Péter is sokat gondolkodik ezen, már amikor van rá ideje. Én legalábbis képtelen lennék nem kommunikálni a gyermekeim anyjával, aki az életem meghatározó része volt hosszú időn keresztül. Mondjuk nekem hálistennek nem is vert éket a politika a házasságomba.
ápr. 28. 15:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek miatt bizonyára, de a minimumot...
ápr. 28. 15:08
 5/14 anonim ***** válasza:

Biztos köszönnek egymásnak

Szia te képződmény

Hello te egysejtű fakocka

máj. 4. 12:20
 6/14 A kérdező kommentje:

5

Az nem elképzelhető, hogy színjáték a nyilvános szereplésük?

máj. 4. 14:06
 7/14 anonim ***** válasza:

Kizárt hogy a Hajdú interjú megjátszott lenne

Én is ismertem nárcit, pont ilyenek

Látszik hogy gyűlöli a nő

máj. 5. 02:44
 8/14 A kérdező kommentje:

7.

Nagy valószínűséggel megjátszott. Ettől függetlenül leget, hogy nárci.

máj. 5. 09:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Egy rossz szót nem szólt a volt feleségéről, pedig az interjú után volna rá oka. Amugy ha olyan rossz lett volna neki, akkor nem szült vol a 3 gyereket neki és nem lett volna vele majdnem 20 évig. Pláne egy ilyen képzett, független nő, aki el tudja tartani magát, miért maradna benne egy ilyen kapcsolatban? Ha meg mégis benne maradt, akkor meg az ő baja, mert neki sok kiszolgáltatott nővel szemben minden lehetősége meg lett volna kilépni a kapcsolatból. Biztos egyikük sem volt szent a kapcsolatban, egy válashoz is 2 ember kell.
máj. 8. 08:37
 10/14 A kérdező kommentje:

9

Majd megmagyarázzák, hogy bezárta a szobába, neg a gyerekeit is biztos akarata ellenére szülte.

máj. 8. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Magyar Péterrel lesz még lehetőség valamikor személyesen találkozni?

Úgy értem beszélni vele, fényképet csinálni, aláírást kérni, ilyenek.. Országjáráson szám szerint 3-an voltam, a saját városomban, akkor nem jutottam a közelébe, viszont most pótolnám. Megválasztott miniszterelnökként magázzam, vagy lehet tegezni őt?

Magyar Péter fog még országjárást tartani? Nagyon szeretnék személyesen találkozni vele.

Bár voltam 3 országjárásán, de nem tudtam fotózkodni vele, meg nyámnyila voltam.

Jakab Péter Jobbik elnök miért nem szokott találkozni magas rangú nemzetközi politikusokkal?

Macron elnökúrral ma ellenzéki részről csak Márki-Zay, Dobrev, Karácsony és Donáth találkozott, Jakab nem. Jakab Pétert eddig még nem láttam magas rangú diplomatával, miniszterelnökkel stb. találkozni. Miért van ez?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!