A Fidesz miért olyan arcokkal próbál megújulni, akik már közgyűlölet vagy köznevetség tárgyai?

válasza:

válasza:

válasza:A fidesz csak addig volt menő amíg náluk volt minden pénz és hatalom.
Bukottakkal senki nem fog lepaktálni.
Na jó az ilyen Németh + Vitalyos félék igen 😄

válasza:"Na jó az ilyen Németh + Vitalyos félék igen "
Ők is szerintem inkább (vagy félig-meddig) kényszerből, valami olyan vaj lehet a fejükön, amivel fogni tudja őket a Fidesz.
"a tiszás őrjöngőhorda nem egyenlő a közgyűlölettel"
Ez jelenleg egy kétharmados tömeg, ami eléggé kimeríti így a "köz" fogalmát. Egyharmadoska. :)

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A DK-t hagyjuk is, mert pont olyan szektások, mint a fideszesek. De a Kutyákról most derül ki épp, hogy a képviselői apanázs Orbán tenyeréből fontosabb nekik a változásnál, hiszen nem lépnek vissza.
Gondolom, itt most az a cél, hogy az egész megalomán, közpénz milliárdos költekezést kitéve a kirakatba egyfajta vicces ellenzéki hangulatkeltésnek állítsák be, de hát a zebrákról videók vannak (tudom: MÉSZÁROSÉ, hát persze, így máris oké), Hatvanpuszta meg a...
Közelvárás szerint a csendes tűrés az egyetlen elfogadható magatartás abban az esetben?
Miért van az, hogy míg a Fideszesek tudják tolerálni az ellenzéki ismert embereket, addig a woke, neo-liberális, mainstream balos képtelen feldolgozni, ha valaki más politikai kurzushoz tartozik, és minden erejével cancelelni próbálja, kommentben mocskolja, utcán...
Volt egy kép ahol a feszülős zakó alatt kirajzolódott a golyóálló mellény alatta. Egyébként a vicc kedvéért egy óvoda megnyitóján. Vagy csak szimplán paranoid? Míg a méltán gyűlölt Gyurcsány simán ott parolázik az utcán az emberek között.
Ezt soha nem értettem. Ország- és világszerte rengeteg olyan ember van, aki érdemi teljesítmény vagy számbavehető munka nélkül lett sokszoros milliárdos, mégis az emberek a politikusokat utálják a legjobban, az ő vagyonukra a legirigyebbek. Miért nem a béna, de...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!