Van más is itt aki a 2022 KATA törvény óta munkanélküli? Sztem nagyon elhibázott döntés volt.
Figyelt kérdés
A KATA adózásról: Sok vidéki munkanélküli szakember csupán kényszerből vállalkozik, mert nincs számára megfelelő munkahely. És még így sem akad fizetős munka minden napra. Óket anyagilag ellehetetletlenítené egy jelentősen megemelt KATA adó. Én is így jártam: a 2022-es KATA törvény óta munkanélküli vagyok.ápr. 28. 14:59
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Es milyen szakember vagy hogy rendes adozassal nem fizet ki senki?
3/4 anonim 

válasza:

válasza:KÉRDEZŐ! Baráti körben nagyon sokan vannak munkanélküliek, akik katások voltak. Milyen terméket vagy szolgáltatást árulsz?
4/4 anonim 

válasza:

válasza:1-es Mondjuk olyan, akinek a szolgáltatása nem létfontosságú, mint például egy villanyszerelő, vízszerelő stb. , hanem olyan aki a megemelt áron már nem tudja eladni a szolgáltatását, nem azért mert sz*r, hanem ilyen áron már nincsen rá kereslet.
Kapcsolódó kérdések:
Magyar Péter változtatni fog a munkanélküli segély összegén és adhatósági idején?
Jelenleg ugye max. 3 hónapig kaphatja az ember (munkaviszony hosszától függően), és max. napi bruttó 9 693,33 Ft-ot. Fog vajon ezen változtatni? Akárcsak olyanra, mint 2011 előtt, hogy akár egy évig is kaphatta az ember? És magasabb összeget?
Orbán Viktor így munkanélküli lett hogy visszaadta a mandátumát?
Orbán Viktor állítólag visszaadta a mandátumát és nem kerül be a parlamentbe 😭 Így munkanélküli lett? Tulajdonképpen visszavonul? Nem kap fizetést sem? Akkor miből fog élni ha nem dolgozik már?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!