Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza párt miatt már a...

A Tisza párt miatt már a fagyi is drágább lesz?

Figyelt kérdés
Követeljük vissza a Fideszt!
ápr. 28. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Drágább lesz a fagyi, cserébe hogy lebontják a korrupciót így több pénz marad a zsebemben, és még az uszítás is megszűnik?

Egye fene, én benne vagyok.

ápr. 28. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A fagyi visszanyalt és mivel a hozzávalók külföldről jönnek, a jobb árfolyam miatt akár olcsóbb is lehetne ha a kiskereskedők nem lennének vegzálva tovább a fideszes adókkal.
ápr. 28. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:
nem
ápr. 28. 16:57
 4/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Tőlem kaphatsz csokifagyit ingyen.
ápr. 28. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

A Fidesz miért olyan arcokkal próbál megújulni, akik már közgyűlölet vagy köznevetség tárgyai?

Az oszlopos tagok nagy része be sem ül, helyettük berakják képviselőnek a tiszás ellenfeleik által agyonvert Vitályost meg Németh Balázst. Mindenhol régi, lejáratott, bukott arcok, sehol egy új vér, fiatalság bármi. Igazi MSZP-s időket idéz ez az egész.

Hatvanpuszta fenntartható lesz még?

Vagy akarják-e egyáltalán fenntartani? Az egész amolyan feudális királyi uradalomnak épült, ami képes akár száz főt is vendégül látni. Ez király és hűbéres oligarchák hiányában most nyilván feleslegessé válik. Ha nem foglalja le a hatóság mint Szicíliában a...

A Kolosi-villáról szóló pedofil partis történeteknek lehet valóságalapjuk?

A Magyar Jelen erősen Fideszes kötődésű. A Fidesznek érdekében állt lejáratni az RTL-t, lévén az egyetlen (tavaly még) ellenzéki csatorna volt.Viszont azóta se hallottam semmit erről az ügyről, hogy bárkit őrizetbe vettek volna vagy csak elindult volna egy nyomozás....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!