A Tisza párt miatt már a fagyi is drágább lesz?

válasza:Drágább lesz a fagyi, cserébe hogy lebontják a korrupciót így több pénz marad a zsebemben, és még az uszítás is megszűnik?
Egye fene, én benne vagyok.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az oszlopos tagok nagy része be sem ül, helyettük berakják képviselőnek a tiszás ellenfeleik által agyonvert Vitályost meg Németh Balázst. Mindenhol régi, lejáratott, bukott arcok, sehol egy új vér, fiatalság bármi. Igazi MSZP-s időket idéz ez az egész.
Vagy akarják-e egyáltalán fenntartani? Az egész amolyan feudális királyi uradalomnak épült, ami képes akár száz főt is vendégül látni. Ez király és hűbéres oligarchák hiányában most nyilván feleslegessé válik. Ha nem foglalja le a hatóság mint Szicíliában a...
A Magyar Jelen erősen Fideszes kötődésű. A Fidesznek érdekében állt lejáratni az RTL-t, lévén az egyetlen (tavaly még) ellenzéki csatorna volt.Viszont azóta se hallottam semmit erről az ügyről, hogy bárkit őrizetbe vettek volna vagy csak elindult volna egy nyomozás....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!