Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki volt a roszabb, Orbán vagy...

Ki volt a roszabb, Orbán vagy Gyurcsány? És ha igen ki miért ?

Figyelt kérdés
ápr. 28. 16:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
egyik sem volt jó, de orbán sokkal többet lopott...
ápr. 28. 16:32
 2/17 anonim válasza:
85%
Orbán sokkal rosszabb volt, össze se lehet hasonlítani
ápr. 28. 16:33
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Orbán nekem szimpatikusabb volt mindig, leszámítva az elmúlt pár évet. Viszont jóval több kárt okozott, mint Gyurcsány. Igaz Gyurcsány jóval kevesebb hatalmat is kapott. Tehát a válaszom Orbán, annak ellenére hogy Gyurcsányt nem bírom.
ápr. 28. 16:34
 4/17 anonim ***** válasza:
36%

Gazdasági szempontból arányaiban rosszabb volt gyurcsány.

Ha a morális és gazdasági szempontokat is figyelembe vesszük, akkor egyértelműen vitya.

ápr. 28. 16:36
 5/17 anonim ***** válasza:
66%

"Inkább maradok tisztességes és szegény, mint hogy urizáljak más pénzéből vagy lopott közpénzből."

"Ha azt kérdezik, hogy lehet-e Magyarországon tisztességesen boldogulni, azt mondom, hogy igen. Ha azt kérdezik - mert ne hallgassuk, el -, ha ön azt kérdezi, hogy én tisztességesen boldogultam-e, azt mondom, hogy mi az, hogy! Nagyon is, törvényesen és tisztességesen!"

"Persze tudom, hogy nem szokványos dolog hárommillió forintból négy év alatt többmilliárdos céget csinálni. De nincsen titkom: egy erőszakos vidéki gyerek voltam, aki mert álmodni akkor is, amikor politikus volt, és álmodik most is. Az álmok pedig arra valók, hogy megvalósítsuk azokat, és nem mások, hanem mi magunk."

"Nem kell, hölgyeim és uraim, nem kell lopni, bűnözni, és lehet bármilyen kormány, lehet ígérni bármilyen elszámoltatást, nem fog bajod történni. Ahogy nekem sem történt bajom, és nem azért, mert nem akarták, hanem mert nem követtem el bűnt."

ápr. 28. 16:37
 6/17 anonim ***** válasza:
67%

Gyurcsány idióta volt és kis-közepes tételben lopott és ugye 2006 október 23.

Orbán okos volt, közepes-nagy tételben lopott, amennyire csak Európában lehetséges lebontotta a demokratikus államot és ha ki nem is vezette az országot az EU-NATO szövetségből elég oldalvonalra tette, és nem mellesleg teljesen lezüllesztette a fél országot morálisan.

Egyik se kell vissza, pusztuljanak a közéletből és ideális világban rohadjanak egy cellában évekig, de ha tételesen nézem úgy Orbán számlájára több görénység írható

ápr. 28. 16:40
 7/17 anonim ***** válasza:
11%
Magyar
ápr. 28. 16:46
 8/17 anonim ***** válasza:
72%

mp még nem is volt kormányon... május 9-től lesz

ápr. 28. 16:48
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
4, Gyurcsány egy gazdasági válsággal küzdött, Orbán pedig elképzelhetetlen összegű EU forrással sem jutott semmire.
ápr. 28. 16:52
 10/17 anonim ***** válasza:
22%

8

A fidesz párt tagja volt 2 évvel ezelőttig. Láttuk mit tud(lopni, csalni,hazudni,).

ápr. 28. 16:53
1 2

További kérdések:

Gödi gyár kapcsán mi a Tisza párt végleges álláspontja, ígért valamit Magyar Péter ezzel kapcsolatban?

Próbáltam visszakeresni, de nem találtam róla semmit, hogy a gödi Samsung gyár kapcsán valamelyik Tisza sajtótájékoztatón elhangzott-e valami. Esetleg Magyar Péter igérte-e, hogy visszamenőlegesen átvizsgálják az ezzel kapcsolatosan korábban a Fidesz által...

A baloldali-liberálisok szándékosan választanak olyan rendszert, aki szembe megy a nemzeti hagyományokkal, vagy tudatlanságból?

Ismét megszűnnek a vármegyék: A magyar történelem során eddig két ember volt, akinek az irányítása alarr a Szent István által bevezetett vármegye elnevezést eltörlése kerül.Rákosi Mátyás és Magyar Péter.Mondjuk korábban is tudni lehetett, mire készül a Tisza: ...

Miértinkábbnyugdíjas szavazni vannak Orbánnak?

Szinte a fidesz tábor80%a ebből áll

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!