Igazat ír ez a kép Vitézy Dávidról (fotó)?
Sz*r kimondani, de vannak bizonyos pozíciók, amiket nem lehet egyik napról a másikra pótolni. Szükség van néhány korábbi arcra, különben fejre állna az ország. Ez egy szükséges kompromisszum. Ez kb. olyan, mint amikor a II. vh alatt a szülővárosomba gettóba zárták az összes zsidót, majd amikor sorra betegedtek meg a gyerekek, akkor meg kellett szüntetni a gettót, mert kiderült, hogy az összes orvos zsidó volt.
ápr. 28. 17:18
12/27 A kérdező kommentje:
11, Mondjuk, hogy igazad van. De ha elismerjük, hogy ennek a képnek a szövege is igazságot tartalmaz, akkor az azt jelenti, hogy vannak legalább olyan jó vagy jobb szakértők, mint Vitézy Dávid, csak nem rendelkeznek kapcsolatokkal, hátszéllel. Ez pedig elég gáz, ha itt tényleg rendszerváltást akartunk, én is erre szavaztam.
12-es Azért valljuk be, hogy a Tisza arcai is szinte kivétel nélkül a fideszből jöttek. A fidesz kispadja a Tisza. De ezzel semmi gond, hogyha egy normális országot építenek.
ápr. 28. 17:26
Könyörgöm, fideszes államtitkár volt ő IS, mint többek a tiszában.
Ez nem rendszerváltás, ez 89-90 újratöltve.
ápr. 28. 17:27
11, de, a föld összes magyarul beszélő, közlekedés ügyi ember közül, akinek nem volt köze a fideszhez, miért nem volt jó?
Random dob fel a youtube vloggereket, akik ugyanezt mondják, mint Vitézy, ők ezen kritikák alapján, legalább annyira jók lennének, mint Vitézy, de legalább nem volt közük a fideszhez.
ápr. 28. 17:29
16/27 A kérdező kommentje:
13, Nem vagyok közlekedési szakember, bár törénelmi vasutas családból származom, nem értek hozzá. Én valószínűleg nem tudnám elvégezni azt a munkát, amit Vitézy Dávid. De ha van olyan szakértő, aki nem kötődik párthoz vagy rendszerekhez, nyugodtan jöhetett volna helyette, akkor is, ha ismeretlen arc. A Tisza annyi mindent megcastingolt, pont ezt ne lehetett volna!?
14-es Akkor kit tennél be? Egy makulátlan előéletű fiatalt, aki éppen most kezdi az egyetemet és nem sok tapasztalata van a szakmáról?
ápr. 28. 17:30
Amúgy értem az aggályaitokat és részben igazat is adok nektek. És tök jó, hogy van diskurzus és eltérő vélemények.
ápr. 28. 17:32
17, bárkit, akinek nincs köze a fideszhez. Az utosló youtuberben inkább bizok, mint őbenne, akármilyen ötletei is vannak.
ápr. 28. 17:32
20/27 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom, hogy sok olyan vasútbolond van, mint Vitézy, aki legalább annyira érthet hozzá, még talán szakirányú végzettsége is van, hiszen van ilyen irányú műszaki egyetemi képzés. Nyilván nehéz kérdés az, hogy jó ötlet-e ismeretlen arcot hozni. De hát puding próbája az evés.
Kapcsolódó kérdések:
Ez tényleg igaz? Vitézy Dávidról van szó benne (pont)?"Egyszerű a képlet. Az "elmútnyócév" során a BKV vezérkarában az akkori kormányokhoz hű emberek ültek. Így van ez minden pénzbánya esetén. Vitézy Dávid akkoriban az ellenzék tipikus szerepét játszotta: mindenre fújolt, minden ellen tiltakozott. Erre pont jó volt a VEKE...