Tiszások! Szeretnétek, ha a jövőben be lenne tiltva a pártotokkal kapcsolatos negatív kritika, ponékodás?

válasza:6-os
"Milyen kár, hogy ezt ti magatok sem tartjátok be:"
De ezek nem poénok, nem mémek, nem erről írtam, ezek gyalázkodások, karaktergyilkolászás vagy lejáratás, ezzel nincs vitánk, mert egyetértünk, hogy ez undorító és nem támogatandó...sőt a közösségi platformok sem támogatják ezt, mert az fb és a tiktok jelentésre leszedi ezeket a kommenteket, és ha 2-3x megismétli az illető a szabálysértést, akkor a platformok tiltják az illetőt. Tudom mire akarsz utalni ezzel, és igen ezzel is egyetértünk, minden pártban vannak ilyen emberek a Tiszában is, Fideszben is és a Mi Hazánkban is, és ezek egyik pártban sem támogatandó dolog szerintem.

válasza:#10
Ezek az emberek jócskán előfordulnak a másik oldalon is.
Elég megnézni, bármelyik népszerűbb vadhajtás cikk hozzászólásait.

válasza:#13
Szélsőségesek mindenhol vannak.
De tőletek több ilyet olvasok. A tiszások a mai napig kommentelnek fideszesek oldalain, és, hát elég szélsőséges megnyilvánulásokat látok. Ezekből nem épp egy szabad ország képe bontakozik ki.
Amúgy követem a liberális és a fideszes médiát is.
Ezért szoktam olvasgatni a kommentszekciókat.

válasza:"Szerintem nyilvánvaló, hogy az ilyen emberek többsége hova szavazott."
És hova? mi a bizonyiék erre? lehet a fele agymosott fideszes, aki igy akarja a tiszára kenni, te meg benyalsz minden marhaságot.

válasza:

válasza:ma 20:13
mert arra csak a tiszások képesek, bár az nem zavarja, hogy eddig szinte a tisza nem is létezett:D az egész világ rossz, csak a fidesz jó. komolyan mondom ezek valami buborékban élnek a tenger mélyén, ahová már a napfény se jut le...
Kapcsolódó kérdések:
"Mindenki a maga sikere kovácsa, ez bárki legyen, azt gondolom, tehát mindenki, mindenki, tehát kell hozzá, hogy valamire vigye, vagy valamire ne vigye, ahhoz is kell ám nagyon sok minden, ez lehet pozitív, negatív."
Pozitív kampány helyett. Plakátokon miért nem csak pozitív üzenetek vannak?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDIlyen van?
A Demokratikus Koalíció és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt sem jutott be, a Momentum és az MSZP pedig a saját választóit cserbenhagyva el sem indult a választáson. A baloldali vagy liberális értékrend nem lesz ott a parlamentben az Orbán utáni világban, emiatt ezeket a...
Ezek közé tartozik: - A fővárosban, és nagyobb városokban egyre nagyobb számban afrikai és közel-keleti migránsok jelennek meg, a közbiztonság csökken. - Drasztikus adóemeléseket vezetnek be. - Engedélyezik a kiskorúak számára az LMBTQ agymosást, és a nemátalakító...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!