Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire hiányzik nektek,...

Mennyire hiányzik nektek, hogy nincs kint utcai plakátokon az épp aktuális fideszes rettegtetés?

Figyelt kérdés
A megszokott ugye: Zselé, ukránok, Brüsszel, Soros, migrácsok és egyéb hazug fideszes plakátok. Lehet szavazni:

ápr. 30. 09:03
A kérdező szavazást indított:
Már kész elvonási tüneteim vannak attól, hogy nincsenek kint az utcán a fideszes félelelemkeltő / provokáló plakátok.
Kicsit hiányoznak az utcáról fideszes félelelemkeltő / provokáló plakátok. Már annyira az utcaképhez tartoztak.
Végre sikerült ezt a szemetet eltakarítani a közterekről. SOHA nem akarok immár fideszes politikai plakátot látni!
11 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A Magyar Péteresek hiányoznak. Még a lejáratásához sem találtak olyan képet, amin ne lenne helyes.
ápr. 30. 09:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Eltűnésük a kormányváltás egyik legcsodálatosabb hozadéka.
ápr. 30. 09:10
 3/5 Dongaben ***** válasza:
86%

Nálunk Dobrev Klára volt kint a villanyoszlopok kb. 95%-án.

Hm. Ő sem hiányzik.

Remélhetőleg vége ennek a "Gyűlölet-kampány"-nak. Értelmes ember nem a plakátok alapján alkot véleményt.

ápr. 30. 09:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy azt én is néztem a 2%os törpe pártjával Dobrevnek nettó 9 méterenként volt plakátja
ápr. 30. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Fellélegeztem. Ráadásul végre hallgatható a Kossuth rádió, mert eltűnt a folyamatos fideszes propaganda. Régebben volt, hogy csak pár percig bírtam hallgatni, mert vagy Orbán kezdett beszélni azonnal, vagy valamelyik embere, vagy sorosoztak brüsszeleztek, ukránoztak, 10 perc nemigen telt el ezek nélkül.
máj. 22. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minek küzd még a fidesz, amikor már biztosan elvesztette a választást ?

Nem lenne jobb, ha inkább hagyná békén az országot, még egy évnyi terror, gyűlőlet, rettegtetés helyett ?

Akiknek csak sokkal később lett először kapcsolatuk mint az átlag, nem féltetek belemenni? Nem rettegtetek hogy akár őrületbe kerget majd a változás?

Nő vagyok, 26 éves, lassan 27 és eddig még sosem volt kapcsolatom. Igazából ha egy pszichológus megkérdezné, magam sem tudnám megmondani hogy miért, több oka is van. A kamaszkorom már eléggé kiesik, alig emlékszem rá, de azt tudom hogy mindig is szociális fóbiás...

Volt olyan tanárotok, akitől úgymond "rettegtetek"? Ha igen, mivel érte ezt el?

Nem úgy értem, hogy emberként féltetek tőle, hanem, hogy mondjuk szinte gyomorgörcsötök volt, mikor az ő órája következett. Mert szigorúan osztályzott, cikizett benneteket, stb. Nekünk nem volt ilyen hírhedt rettegett tanárunk, de hátha valakinek igen.

Vajon nyilvánosan elnézést kérnek?

Sokan, nagyon sokan azzal rettegtettek másokat április elején és közepén, hogy a húsvét berobbantja a járványt, majd az április általános iskolások nyitására mondták, hogy berobbant mindent, nos az egyikből sem lett semmi, sőt 1 hét telt el, de a teraszos nyitás sem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!