Mennyire hiányzik nektek, hogy nincs kint utcai plakátokon az épp aktuális fideszes rettegtetés?

válasza:

válasza:

válasza:Nálunk Dobrev Klára volt kint a villanyoszlopok kb. 95%-án.
Hm. Ő sem hiányzik.
Remélhetőleg vége ennek a "Gyűlölet-kampány"-nak. Értelmes ember nem a plakátok alapján alkot véleményt.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem lenne jobb, ha inkább hagyná békén az országot, még egy évnyi terror, gyűlőlet, rettegtetés helyett ?
Nő vagyok, 26 éves, lassan 27 és eddig még sosem volt kapcsolatom. Igazából ha egy pszichológus megkérdezné, magam sem tudnám megmondani hogy miért, több oka is van. A kamaszkorom már eléggé kiesik, alig emlékszem rá, de azt tudom hogy mindig is szociális fóbiás...
Nem úgy értem, hogy emberként féltetek tőle, hanem, hogy mondjuk szinte gyomorgörcsötök volt, mikor az ő órája következett. Mert szigorúan osztályzott, cikizett benneteket, stb. Nekünk nem volt ilyen hírhedt rettegett tanárunk, de hátha valakinek igen.
Sokan, nagyon sokan azzal rettegtettek másokat április elején és közepén, hogy a húsvét berobbantja a járványt, majd az április általános iskolások nyitására mondták, hogy berobbant mindent, nos az egyikből sem lett semmi, sőt 1 hét telt el, de a teraszos nyitás sem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!