A Reddit magyar politikai közössége is hasonlóan ártalmas, mint mondjuk a Fidesz propaganda?
Néha olyan undorítóan tudnak beszélni politikusokról, közszereplőkről, mintha valami legalja kocsmába mennék be. Nagyon ritka, amikor valami kulturált írást látok ott, inkább azt veszem észre, hogy nem figyelnek oda a viselkedésre, mert úgy sem saját névvel vannak fent.
Utálom a Fideszt, annyira vártam már a rendszerváltást, de ezen is ugyanúgy változtatni kéne, hogy nem küldünk el mindenkit az pics@ba, nem? Minek változtattunk rendszert, ha maguk az emberek nem képesek a válrozásra?

válasza:A Reddit a legalja közösség ilyen szempontból. Mindenkit kiutálnak, ha egy picit is ellenszenves dolgot csinál. Nem úgy van ám, hogy kifejti a véleményét, hogy hát neki ez nem volt szimpatikus és ha tovább folytatja megutálja, hanem a pokolra kívánja és gyűlölni kell, el kell felejteni a jó tetteit.
Pankotai Lili számomra tenyérbemászó, sokszor egyet se értek vele, de amit kapott azért a 2 bejegyzésért az valami undorító. Ebben a burokban levő élettelenek lesznek 20 év múlva a "fideszes birkák", akik a saját hülyeségüket fogják mantrázni.

válasza:

válasza:

válasza:Ugyanazt műveli főleg a r/hungary közönsége az elmúlt években a Magyar Peter imádataban, mint a Fideszesek Orbán imádatukban, és aki kicsi dolgokban is konstruktív keitikát fogalmaz MP-el szemben, akkor is ha amúgy a Tiszára szavazott, azt tömegesen mobbingolják.
Szociológiai szempontból viszont érdekes, ahogy kialakul az az elvakult hívő réteg a fiatalokból, aminek a Fidesz hívő idősebbeknél a kifejlett állapotát látjuk.

válasza:Érdekesek az itteni vélemények :) Én is szoktam ott olvasgatni és eléggé el vannak szállva maguktól.
Volt pár konkrét poszt, ahol több száz hozzászólásban ment alaptalanul a gyűlölködés, néha valaki beszúrta a tényeket, nem változtatott semmit. Ezek alapján én sem vagyok elájulva tőlük. De ők ezt nem veszik észre.
És valóban nagyon napraforgóak. Valaki egyik nap még gyűlölt, buta, proli, közönséges celeb. Aztán mond valami pozitívat a tiszáról és máris értelmes, kedves lány lesz :)

válasza:6:
A napraforgóság ott volt a legszembetűnőbb, mikor a kedvenc politikusaik közé tartozott Hadházy, aztán mindenféle Fideszbérencnek elmondták, mikor felkérdezni merte MP-t a Diákhitel Központos korrupcióról.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem úgy volt, hogy ha a Tisza nyer akkor már másnap mehetünk is az Ukrán frontra?
Az egy dolog hogy az M1 a Nézőpontra hivatkozva éjjel-nappal tolta a "bezzegnyerünk" lózungokat, de voltak hírek hogy a Fidesz belső köreiben már rég hatalmas bukásra számítottak. A vasárnapi fideszes eredményváróról többek között Bencsik István, Győzike, Bohár...
Ha igen, akkor milyen hatást vált ki belőletek?
A Fidesz azt mondja, hogy az ukránok elzárták a kőolajvezetéket, de arról nem beszél, hogy Orbán barátja, Putyin bombázta le. Azt mondja Orbán, hogy semmi baja a vezetéknek, de erre semmi bizonyítéka nincs. Azt mondja, hogy azért nem engedik az ukránok, hogy megnézzük,...
Aki nem olvasta még, hogy miről van szó: A sportélet igazán megmaradhatna politikamentesnek.Ismét felment valamitől a vérnyomásom, minden napra jut valami...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!