Hol fognak lecsapódni a baloldali szavazók?

válasza:Mit jelent az, hogy baloldali szavazó? Egyáltalán van olyan, hogy valaki baloldali minden kérdésben? Mert lehet a szavazó csak gazdasági kérdésekben baloldali, szociális kérdésekben, a jogrendszerben, az oktatásban, a nemzetbiztonságban, és még jó pár kérdésben is baloldali nézeteket valló, de hogy az összesben az lenne, azt kötve hiszem. És itt jön is a probléma, hogy egy választáson mi a (számára) legfontosabb kérdés? Mert nyilván az fogja a szavazatát legerősebben befolyásolni. És így talán már érthető, hogy az utolsó választás miért is alakult úgy, hogy egy jobboldali(?) pártra leszavazott rengeteg baloldali(?) szavazó és persze rengeteg jobboldali(?) szavazó is.
Nyilván lesznek majd új pártok, vagy a régiek közül egyik-másik még befuthat szép pályát, de ehhez az kell, hogy olyan programjuk legyen, ami erős hívószó sok ember számára. Hogy ezeket a pártokat baloldalinak vagy bármi másnak nevezzük majd, az szinte mindegy.

válasza:"mi lesz most a belpesti liberális lmbtq feminista baloldallal?"
Már ott vannak a Tiszában, ne legyenek illúzióid.

válasza:#4
Viszont több mint valószínű hogy a következő választáson már nem lesznek. Legtöbb tiszás ismerősöm a háta közepére nem kívánná Magyart, de oda szavaztunk ahova muszáj volt ha azt akartuk hogy a szavazatunk többet érjen holmi üres gesztusnál

válasza:További kérdések:
Nekem nem. Az ideg megöl. Pedig ez lett volna a fő attrakció. Elől voltam, de nem elég elől, illetve voltak nálam gyorsabb, és erőszakosabb emberek. Minden oldal felől nyomtak állandóan. Maga a buli tök szuper volt, fantasztikus hangulat, de emiatt csak 99%. Még annyi...
Hajrá, EU! 🇪🇺🏳️🌈 Adjad nekik!
A gyengébbek kedvéért, igen, biztos a yotubeon is fent van, de engem a lejátszásának konkrét időpontja érdekel. Mert a magyar himnuszt megtaláltam, a cigány himnuszt is. De az Örömódát nem.
A Fidesz és a Mi Hazánk nem abszolút nem opció nekem.
Vagy átállása ellenére el lesz számoltatva?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!