Milyen jellem az, ha 15 évig valaki egy szót sem szól a rezsim ellen, most meg előjön azzal, hogy jajj-jajjj miket tettek csúnya nénik bácsik, és most "elmond mindent"?
Az én véleményem az, hogy ezeket az embereket a szomszédtól Wabererig nem sokra tartom. Ha eddig kussolt valaki, akkor most ne játssza a hős forradalmárt. Nekem most ne picsogjanak.
A közreműködésükkel tette tönkre legalább 30 évre az országot a fidesz. Magyarok életét.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Wáberer sok pénzzel támogatta a rendszerváltást, úgyhogy én őt nem szidnám.
A többiekre vonatkoztatva viszont egyetértek: beleálltak az ukránozós-gyűlölködős kampányba, most meg sírnak, hogy ők végig mondták, hogy ezt nem így kellene.
Gerinces ember ilyenkor feláll, és kiszáll.

válasza:Magyar Péter ugyan ez... Ott volt a momentum mozgalom, jobbik, miért nem ők, miért egy volt Fideszes, tolvaj alak kellett a népnek megint? Ha nincs a kegyelmi ügy, megint 2/3-os Fidesz győzelem lett volna, ebben senki sem kételkedjen... A kampány gépezet ugyan olyan hatékonyan működött volna, mint korábban.
Gondolom magát nem fogja lecsukatni majd, Mi utas Túlárazott szerződéseket kötött például a Diákhitel elnökeként...
Milyen rendszerváltás... Egy olyan csávó vezeti az országot, aki két éve a Pártizán interjúban, a kegyelmi botrány után Fidesz szavazóként, Fidesz szimpátizánsként mutatkozott be, hallgassátok csak meg. Amikor meglátta mennyi figyelmet kap, rákapott, és pártot csinált... Nem akart ő rendszerváltást még akkor sem, amikor a Partizánban leadta azt a híres interjút...

válasza:#6
Wáberer már korábban is segítette őket más, tárgyi eszközökkel, pl. fuvarozással.
Te mivel segítetted a rendszerváltást?
10:16
Meglepödnél, ha tudnád.
Nem kicsit. Nagyon.
És te mit tettél?

válasza:#8
Most versenyzel azon, hogy ki tett többet? Miért kell leszólni Wáberert ismeretlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok. Egyszerűen utálom a hajam. 2020ig minden rendben volt vele, pedig gyakrabban volt hő által kezelve, mint most. Alapjáraton termeszetes sötétszőke és hullámos volt, a mellem alá ért. 2020 szeptemberében levágattam váll fölé, és ombre stílusban...
31 éves vagyok és sajnos sosem volt sikerem a nőknél, ami szinte kizárólag a külsőmnek tudható be. Anyagilag most kezdek rendbe jönni, külföld is befigyel, de vállalható, van annyi szabadidőm (itthon) mint amennyi egy átlagembernek, viszont azért megterhelő a munka. És...
Pl a délutáni altatás is katasztrófa. Minimum egy órát próbálkozni kell, nem akar aludni. Pedig látszik hogy álmos. Muszáj lenne aludnia, nem bírja estig amúgy. Pedig megyünk ki játszózni, délelőtt, délután is.
Utálom a testemet. Járok edzeni, izmom is van, nem vagyok túlsúlyos. Mégis undorítónak látom magam, főleg miután eszek. A mellem kicsi, felvettem egy szép egyberuhát, olyan volt mintha nem is lett volna mellem. Meg akarom műtetni, de a barátom valószínűleg nem engedné/...
Az állatorvos nagyon sokba kearülne, próbálok itthon vitaminokat, meg mindent adni, hátha javul. Lehet.h csak nagyon fiatal még
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!