Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszások, ti miért tekintetek...

Tiszások, ti miért tekintetek mindkit fideszesek, aki kritizálja Magyar Pétert?

Figyelt kérdés
Én baloldali liberális demokrataként (igazi ellenzékiként) gyakran kritizálom Magyar Péter jobboldaliságát, populizmusát és azt, hogy a gazdaságot meg az állam működését fontosabbnak tartja az új alkotmánynál. És mindig megkapom(juk) hogy fideszes/rogánista propagandistak vagyok, miközben én soha nem voltam fideszes se meg jobboldali se Magyar Péterrel ellentétben és nekem pont az a bajom a tiszával hogy az fidesz light

máj. 1. 12:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
62%
mert fideszes módon csináljátok, ugyanaz a hergelő propaganda...
máj. 1. 12:55
 2/24 anonim ***** válasza:
65%
A választások eredménye alapján 1-2% esély van rá, hogy baloldali vagy és nem fideszes.
máj. 1. 12:56
 3/24 anonim ***** válasza:
53%
#2 Naaaa még kdnp-s is lehet, ami tök másik párt, mint a Fidesz :D
máj. 1. 12:59
 4/24 A kérdező kommentje:

2 csak épp a kritika alapján el lehet dönteni. Mert a Brüsszel Péter meg egyebek az fidesz lejáratás, de amikor mondjuk bajom van azzal hogy nem ment el a Pridera, az nyílván nem az.

1 mi nem hergelünk, csak arra akarjuk a figyelmet felhívni hogy nem szimplán Orbán személyével volt a probléma, hanem az egész NER-el. És hogy amíg nem progresszív liberális kormány van, és alkotmányozó nemzetgyűlésen nem csinálnak új alkotmányt, a fideszt, mihazánkat nem tiltják be és Iványi Gábor nem lesz államfő stb addig nem lesz valódi rendszerváltás

máj. 1. 13:02
 5/24 anonim ***** válasza:
23%
Mert az, egy aljas a fidesz által fizetett propagandista. KI MÁS KRITIZÁLNÁ Magyar Pétert ?
máj. 1. 13:03
 6/24 A kérdező kommentje:
5 mondjuk az, aki valóban liberàlis demokráciat szeretne Magyarországon, ahol demokratikus alkotmány alapján működnek a politikai intézmények és nincs személyi kultusz, mint Orbán vagy Magyar esetében. Meg ahol a bevándorlók, lmbtq emberek, nők és romák jogai meg az euroatlanti integráció és Ukrajna elsőbbséget élvez a gazdasággal és közszolgáltatásokkal szemben
máj. 1. 13:10
 7/24 anonim ***** válasza:
18%

Mert a Tisza párt egy, a Jehova tanúihoz hasonló szekta, amely fekete-fehérben látja a világot.

Egy Tanú szerint nagyon egyszerűen néz ki a vallásos: ők Isten szervezete, és mindenki más a Sátán kezében van.

A tiszás ugyanúgy "gondolkodik": szerinte csak fideszesek vannak (rossz oldal), és tiszások (jó).

A tiszás képtelen ezen kívül messzebbre nézni. A tiszás fejében az elfogulatlan/pártnélküli nem létezik. Kérdés, hogy Magyar Péter tette-e ezt velük, vagy eleve ilyenek, azért sodródtak hozzá.

A tiszás azonban nem csak ezért kezd el fideszesezni. Bár gondolkodni nem igazán tud, de arra megvan az esze, hogy a Fidesz szoknyája mögé meneküljön, amikor szembesítik egy kritikával. Az alapelve: a terelés.

Szerintem a tiszás általában csak azt mondja vissza, amit MP elhint, és amire nincs előre legyártott válasza, azzal nem tud mit kezdeni. Szóval terel, megpróbálja arra terelni a témát, hogy a Fidesz.

Ez a technika lehetőséget ad neki arra, hogy a témát elmossa, mert amíg a másik azzal van elfoglalva, hogy tisztázza magát, hogy nem fideszes, addig sem kell válaszolnia a kellemetlen kérdésekre.

máj. 1. 13:10
 8/24 anonim ***** válasza:
0%
Mert ugyanolyan hülyék vagyunk mint azok a fideszesek akik korábban libsiztek mindenkit aki nem értett egyet :D
máj. 1. 13:12
 9/24 A kérdező kommentje:

Miért is vagyunk hülyék?

Azért mert támogatjuk az egyenlő emberi jogokat, jónak tartjuk a bevándorlást, kiállunk a melegek, transzok és nők jogaiért, szociális biztonságot és munkavállalói jogokat akarunk (hamár ma van a munka ünnepe) mert mi európai föderációban gondolkodunk és nem széthúzó nacionalista nemzetállamokban,cés amiért támogatjuk Ukrajnát, aki az orosz fasiszta agresszortól védi a szabad világot? Meg azért mert mi olyan világban szeretnénk élni, ahol az amerikai elnököt 2016 után Hillary Clintonnak, 2024 után még Kamala Harrisnek hívják,cés ahol Amerika marad a szabad világ vezetője, mi pedig a NATO és EUként Amerika legfőbb szövetségi lennénk mint a nyugati országok voltag Trumpig

máj. 1. 13:22
 10/24 anonim ***** válasza:
18%

azért vagytok hülyék, mert ezek csak fedőtevékenységek a sok aljasságuk mögött

melegjogok az!

máj. 1. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Fideszesek, mit szóltok hozzá hogy csak néhány Balkán-ország és Peru előz meg minket az egymillió főre eső halálozások tekintetében?

Jól kezelte a helyzetet a főni? De azért fontos dolog ugye, hogy az apa férfi, sz anya meg nő...

A Fidesz és a Fideszesek miért ilyen elavult gondolkodásúak a munkaalapú társadalom tekintetében?

Én egyébként nem tartom rossz ötletnek magát a Munkaalapú társadalmat. A megvalósítást viszont igen. Ugyanis ennek sokkal huszonegyedik századibbnak kellene lennie.Az én elgondolásomban a modern munkaalapú társadalom a modern dolgokra épül pl Biotechnológia, IT,...

Fideszesek ti hogy vagytok a katolikus egyházzal?

Pozitívan vagy negatívan tekintetek rá, és miért?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!