Most akkor mégis igazat mondott Magyar Péter a pénz befagyasztással, menekítéssel kapcsolatban?

válasza:

válasza:A bankoknak ott a pénzmosás elleni törvény
A nav, rendőrség, ügyesség, környezetvédelmi hivatal stb meg valahogy a választások óta rájött, hogy ha nem kezdenek dolgozni ki lesznek bæszva és mivel féltik a seggüket, hirtelen neki tudnak állni olyan ügyeknek, amikre valahogy évek óta nem volt idejük.
Nem szimpatikus MP, de rá szavaztam, ha a negyedét betartják a marketingszövegnek, akkor jól jártunk. Mindenesetre a választások óta ma vagyok először itthon, összesen 3 uszító fidesz plakátot láttam (350 km-t vezettem ma itthon); ott ahol április 12-én még 2 méterenként fidesz plakátok ordították, hogy MP meg Zelenszkij veszélyesek, ott leragasztott/lekapart plakátok vannak most - már ezért megérte a TISZÁra szavazni, hogy ez a szenny propaganda eltűnjön az utak mellől

válasza:#12
Tehát, miért mond Magyar Péter bármit ameddig nincs bizonyíték?

válasza:#15
Ebből látszik, hogy ugyanolyan agyhalott vagy mint egy Sorostól rettegő Fideszes :D

válasza:

válasza:#17
Erre az esetre van konkrét, kézzel fogható bizonyíték?
Igen / Nem

válasza:

válasza:#19
"Mint korabban irtam a penzmozgasokat a bankok a jelenlegi torvenyek alapjan allithatjak le"
Tehát nincs bizonyíték Magyar Péter állítására, köszönöm szépen.
Innentől kezdve az egész csak proihergelés, de hát erre van igénye a csőcseléknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Nektek mennyire jön be Péterünk?
22 éve, 2004. május 1-jén csatlakoztunk az Európai Unióhoz. A csatlakozásról szóló népszavazás 2003. április 12-én, a Tisza választási győzelme pedig 2026. április 12-én született.
Örülnék neki ha csak magyar ételfutárok lennének, mert nem tudok beszélni a külföldiekkel sajnos mert nem beszélik sokan az angolt.
Én baloldali liberális demokrataként (igazi ellenzékiként) gyakran kritizálom Magyar Péter jobboldaliságát, populizmusát és azt, hogy a gazdaságot meg az állam működését fontosabbnak tartja az új alkotmánynál. És mindig megkapom(juk) hogy fideszes/rogánista...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!