Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor mégis igazat...

Most akkor mégis igazat mondott Magyar Péter a pénz befagyasztással, menekítéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
[link]

máj. 1. 20:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Tehát nincs bizonyíték, rendben.

máj. 1. 21:30
 12/25 anonim ***** válasza:
86%
11 Tehat voltak, vannak es lesznek is nyomozasok, bizonyitekok, buntetougyek mint azt a kiragadott kozismert peldak is mutatjak. Es mindig lesznek akik becsukjak a szemuket, befogjak a fuluket es kozben azt kiabaljak hogy lalalala nem hallom. Masok meg igyekeznek majd kimagyarazni hogy ezek tulajdonkeppen csak a nemzeti(nek mondott) oldalra racsimpaszkodo eloskodok, amiben egy-egy esetben akar lehet is igazuk, csak eppen ezeket nem most kellett volna felismerni, hanem akkor amikor a nagyuzemi lopas ment. Ha nem ismertek fel, akkor dilettansok, ha felismertek akkor bunozok maguk is.
máj. 1. 21:39
 13/25 anonim ***** válasza:
86%

A bankoknak ott a pénzmosás elleni törvény

A nav, rendőrség, ügyesség, környezetvédelmi hivatal stb meg valahogy a választások óta rájött, hogy ha nem kezdenek dolgozni ki lesznek bæszva és mivel féltik a seggüket, hirtelen neki tudnak állni olyan ügyeknek, amikre valahogy évek óta nem volt idejük.

Nem szimpatikus MP, de rá szavaztam, ha a negyedét betartják a marketingszövegnek, akkor jól jártunk. Mindenesetre a választások óta ma vagyok először itthon, összesen 3 uszító fidesz plakátot láttam (350 km-t vezettem ma itthon); ott ahol április 12-én még 2 méterenként fidesz plakátok ordították, hogy MP meg Zelenszkij veszélyesek, ott leragasztott/lekapart plakátok vannak most - már ezért megérte a TISZÁra szavazni, hogy ez a szenny propaganda eltűnjön az utak mellől

máj. 1. 21:40
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Tehát, miért mond Magyar Péter bármit ameddig nincs bizonyíték?

máj. 1. 21:41
 15/25 anonim ***** válasza:
88%
14 Vege van haver.
máj. 1. 21:43
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Ebből látszik, hogy ugyanolyan agyhalott vagy mint egy Sorostól rettegő Fideszes :D

máj. 1. 21:49
 17/25 anonim ***** válasza:
78%
16 Hat en mondtam peldakat, te meg azt hajtogatod hogy nincs bizonyitek semmire, ugyhogy mindenki dontse el maga ki az agyhalott.
máj. 1. 22:04
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

Erre az esetre van konkrét, kézzel fogható bizonyíték?

Igen / Nem

máj. 1. 22:07
 19/25 anonim ***** válasza:
78%
18 Mifele erre az esetre. A kerdesben hivatkozott cikk nem ir semmifele konkret esetet. Mint korabban irtam a penzmozgasokat a bankok a jelenlegi torvenyek alapjan allithatjak le, altalanos szabalyok szerint, mint pl rizikos celorszag vagy szokatlan osszeg es hasonlo jellemzok osszessege. Voltak, vannak es lesznek nyomozasok, bizonyitekok es buntetoeljarasok, hoztam neked konkret ugyekre peldat, amiket egyebkent mindenki ismer aki nem ko alatt elt eddig.
máj. 1. 22:25
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

"Mint korabban irtam a penzmozgasokat a bankok a jelenlegi torvenyek alapjan allithatjak le"

Tehát nincs bizonyíték Magyar Péter állítására, köszönöm szépen.

Innentől kezdve az egész csak proihergelés, de hát erre van igénye a csőcseléknek :)

máj. 1. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Összességében megérte Magyarországnak az Európai Unióhoz csatlakozni?

22 éve, 2004. május 1-jén csatlakoztunk az Európai Unióhoz. A csatlakozásról szóló népszavazás 2003. április 12-én, a Tisza választási győzelme pedig 2026. április 12-én született.

Magyar Péter megteheti hogy hazaküldi a sok pakisztáni futárt?

Örülnék neki ha csak magyar ételfutárok lennének, mert nem tudok beszélni a külföldiekkel sajnos mert nem beszélik sokan az angolt.

Tiszások, ti miért tekintetek mindkit fideszesek, aki kritizálja Magyar Pétert?

Én baloldali liberális demokrataként (igazi ellenzékiként) gyakran kritizálom Magyar Péter jobboldaliságát, populizmusát és azt, hogy a gazdaságot meg az állam működését fontosabbnak tartja az új alkotmánynál. És mindig megkapom(juk) hogy fideszes/rogánista...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!