Deák Dániel már bocsánatot kért Hann Endrétől, a többi fideszes politikus és influenszer mikor fog, aki sértegette és rágalmazta? Illetve a Nézőpont mikor fog bocsánatot kérni a fideszes szavazóktól, hogy félrevezette őket?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Több influenszer van aki nyíltan vagy burkoltan ellenzéki pl handras,Vályi István, Somogyi Andras, testbeszéd, tanulom magam,tízes lista, Tibi atya, hannamatek, stb De ki van olyan aki nem megafonos, nem a Fidesz médiának dolgozik hanem saját meggyőzdésből Fideszes és ezt vállalja a videóiban?
Úgy gondolom, hogy bevételeik jelentős részét adta az orbáni rendszer elleni jogos acsarkodás. A kormányváltással szerintem elillan a szél a vitorlàjukból, legalábbis nem hiszek, hogy lesz igény ENNYI megmondóemberre. Fideszes világban is túl sok fideszes influenszer...
Vagy letiltották?!
Azt hittem hogy ezek az emberek így el fognak tűnni de nem meglepően továbbra is kiállnak a fidesz mellett ez engem meglepett mert azt hittem hogy tényleg csak a pénzért csinálják és a fidesz veszít onnantól eltűnnek
Ha igen, milyen hatással lenne a szimpatizánsokra a választások előtt? Mozgósítaná vagy demoralizálná őket?
Megbukott a fidesz nem? Az hogy én kerestem közben egy kis pénzt miért zavar titeket?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!