Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért feledkeznek meg az...

SzocdemOliver kérdése:

Miért feledkeznek meg az emberek arról, hogy Hankó Balázs botránya Molnár Áron kitartásának köszönhetően, a Szőlő utcai botrány pedig Dobrev Klára kitartásának köszönhetően került napvilágra?

Figyelt kérdés
Sajnos egyre több helyen azt látom, hogy Magyar Péternek és a Tisza Pártnak hálásak az emberek a korrupciós és gyermekvédelmi botrányok napvilágra kerüléséért, miközben a valódi küzdelmet nem ők folytatták annak érdekében, hogy nyilvánosságra kerüljenek ezek a botrányok.

máj. 3. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Te eléggé kevered a dolgokat. A Tiszától elszámoltatást és következményeket várnak.
máj. 3. 10:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hankó Balázs ügyét és Molnár Áron szerepét benne most nem ismerem, de a szőlő utcai ügynél nyílt hazugság volna csak Dobrev Klárának tulajdonítani a botrány kirobbanását. Jámbor András, Juhász Péter, Kuslits Gábor, és Juhász Péter Pál letartóztatásának az oknyomozati munkája mind mind Dobrevtől függetlenek és hozzájárultak az ügy társadalmasításához. Nem igazán látom ebben Dobrev Klára kiemelésre méltó szerepét.
máj. 3. 11:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem olvastam sehol, hogy a tiszához kötnék ezeket, de most nekik adtak arra felhatalmazást, hogy helyre állítsák a jogállamot, és eddig úgy tűnik, hogy ez is a céljuk.
máj. 3. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Lesznek megszűnő sajtótermékek a Mediaworksnél az adatszivárgás miatt?

Sokkal súlyosabb ez az adatszivárgás, mint aminek látszik. A Mediaworks elég nehéz időszaknak áll elébe, amelynek súlyos anyagi kára is lehet. A Mediaworks azóta kiadott egy fenyegető nyilatkozatot, hogy bárki aki az anyagokból bármit felhasznál, közzétesz azokat...

Meg van az első Fidesze politikus aki az elszámoltás új áldozata lesz, (NKA botrány)?

Hankó Balázs felügyelete alatt 17 milliárd forintot osztottak szét az elmúlt fél-egy évben pár hete megalakult cégeknek és kormány közeli propagandista celebeknek.Pataki Attila 150 milla, Dopeman, KisGrofó, Tóth Gabi 5 millió., Fási Zsülike 101 millió... Rónai Egon...

Dobrev Klára, a DK leköszönő pártelnöke kulcsfontosságú szerepet vállalt a Szőlő utcai ügy napvilágra kerülésével kapcsolatban. Miért hiszik a...

Szerintem hálás lehetne mindenki Dobrev Klára alázatos, kitartó munkájáért, hogy a sok őt ért fenyegetés hatására sem állt le a Szőlő utcai botránnyal kapcsolatos nyomozással. Nem tudom elfogadni azt, hogy divat lett Dobrev Klárába belerúgni a külseje miatt, vagy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!