Petike influenszer kormányzásra készűl?

válasza:@2
Az influenszer (magyarul véleményvezér) olyan személy, aki a közösségi média felületeken (Instagram, TikTok, YouTube, Facebook, stb) jelentős követőtáborral rendelkezik, és képes befolyásolni a követői véleményét, viselkedését vagy vásárlási döntéseit. Az angol influence (befolyásolás) szóból származik.

válasza:

válasza:Azon tanakodom hogy ezt a kérdést az AI generàlta vagy egy fotelharcos kűzdötte ki magából ?
Mert semmi értelme nincs.

válasza:

válasza:

válasza:Neked Péter Miniszterelnök Úr.
te vesztes csicska
Kapcsolódó kérdések:
Több influenszer van aki nyíltan vagy burkoltan ellenzéki pl handras,Vályi István, Somogyi Andras, testbeszéd, tanulom magam,tízes lista, Tibi atya, hannamatek, stb De ki van olyan aki nem megafonos, nem a Fidesz médiának dolgozik hanem saját meggyőzdésből Fideszes és ezt vállalja a videóiban?
Úgy gondolom, hogy bevételeik jelentős részét adta az orbáni rendszer elleni jogos acsarkodás. A kormányváltással szerintem elillan a szél a vitorlàjukból, legalábbis nem hiszek, hogy lesz igény ENNYI megmondóemberre. Fideszes világban is túl sok fideszes influenszer...
Vagy letiltották?!
Illetve a Nézőpont mikor fog bocsánatot kérni a fideszes szavazóktól, hogy félrevezette őket?
Azt hittem hogy ezek az emberek így el fognak tűnni de nem meglepően továbbra is kiállnak a fidesz mellett ez engem meglepett mert azt hittem hogy tényleg csak a pénzért csinálják és a fidesz veszít onnantól eltűnnek
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!