Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Petike influenszer kormányzásr...

Petike influenszer kormányzásra készűl?

Figyelt kérdés
máj. 4. 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

Azt Ráhelka erőltette.

[link]

máj. 4. 13:16
 2/9 anonim ***** válasza:
31%
Mi az a influenszer?
máj. 4. 13:20
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

@2

Az influenszer (magyarul véleményvezér) olyan személy, aki a közösségi média felületeken (Instagram, TikTok, YouTube, Facebook, stb) jelentős követőtáborral rendelkezik, és képes befolyásolni a követői véleményét, viselkedését vagy vásárlási döntéseit. Az angol influence (befolyásolás) szóból származik.

máj. 4. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem is tudom, melyik pártnak volt közpénzből kitömött influenszer hordája. Ja várj...
máj. 4. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

Azon tanakodom hogy ezt a kérdést az AI generàlta vagy egy fotelharcos kűzdötte ki magából ?

Mert semmi értelme nincs.

máj. 4. 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Viktória megélhetési politikus meg a börtönbe
máj. 4. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
vikike próbálkozott vele, hogy influenszerekkel (propagandistákkal) befolyásolja a választást, de nála kontraproduktív volt.
máj. 4. 14:28
 8/9 anonim ***** válasza:
66%

Neked Péter Miniszterelnök Úr.

te vesztes csicska

máj. 4. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
Petike szarrá verte a Fideszt <3
máj. 4. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan influenszer aki kormánypárti és nem a Fidesz pénzeli, nem megafonos?

Több influenszer van aki nyíltan vagy burkoltan ellenzéki pl handras,Vályi István, Somogyi Andras, testbeszéd, tanulom magam,tízes lista, Tibi atya, hannamatek, stb De ki van olyan aki nem megafonos, nem a Fidesz médiának dolgozik hanem saját meggyőzdésből Fideszes és ezt vállalja a videóiban?

A korábbi ellenzéki (most tiszás) politikai influenszerek miből fognak most élni?

Úgy gondolom, hogy bevételeik jelentős részét adta az orbáni rendszer elleni jogos acsarkodás. A kormányváltással szerintem elillan a szél a vitorlàjukból, legalábbis nem hiszek, hogy lesz igény ENNYI megmondóemberre. Fideszes világban is túl sok fideszes influenszer...

Deák Dániel már bocsánatot kért Hann Endrétől, a többi fideszes politikus és influenszer mikor fog, aki sértegette és rágalmazta?

Illetve a Nézőpont mikor fog bocsánatot kérni a fideszes szavazóktól, hogy félrevezette őket?

Hogy lehet az hogy a jobb oldali véleményvezérek, influenszerek, megafonosok továbbra is kiállnak a fidesz mellett lehet tényleg hittek benne...

Azt hittem hogy ezek az emberek így el fognak tűnni de nem meglepően továbbra is kiállnak a fidesz mellett ez engem meglepett mert azt hittem hogy tényleg csak a pénzért csinálják és a fidesz veszít onnantól eltűnnek

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!