Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fognak valakinek hiányozni a...

Fognak valakinek hiányozni a megafonos fizetett áljobboldali influenszerek?

Figyelt kérdés

[link]

Hát ha valakinek Deák meg Bohár Danika jelentette azt, hogy nemzeti, amikor ők sem tudják, hogy ez mit takar, azt lehet is sajnálni, de vígan elleszünk nélkülük is

máj. 5. 07:39
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
61%
Nekem nem.
máj. 5. 07:52
 2/27 anonim ***** válasza:
14%

Hát a Megafonnál tényleg szükség lehet a leépítésre, de ez éppenséggel nem rossz, hanem jó a Megafonnak. Aki nem való oda, az elmehet.

Bohár Dánel már bejelentette, hogy folytatja.

Szóval ne reménykedjenek a tiszások, ellenzéki riporterként fogja kérdezgetni a "press kukacos" tiszás politikusokat.

Ál-jobboldal meg a Tiszánál van, hiszen egyikük sem képviseli a keresztény magyar hagyományokat. Még a látszat sincs meg, ami legalább a Megafonnál megvolt.

máj. 5. 07:54
 3/27 A kérdező kommentje:

"Ál-jobboldal meg a Tiszánál van, hiszen egyikük sem képviseli a keresztény magyar hagyományokat."

Ez igaz, ők sem képviselik, meg a tieitek sem, meg ti sem, a pártszavazók.

máj. 5. 07:57
 4/27 anonim ***** válasza:
19%

Pontosabban: megvolt valamennyire.

Tiszánál viszont zéró. Az egy full keresztényellenes, full ateista banda.

máj. 5. 07:57
 5/27 anonim ***** válasza:
53%

Nem értem hogy van pénzhiány, ha "ezek elloptak mindent"...

A szocik a médiát uralták a 90-es években úgy, hogy abban volt 4 év MDF, 2 év Fidesz és a 2000-es években is ott volt még 2 év Fidesz kormányzás na és nem mellesleg ott voltunk az államcsőd szélén, mégis a TV2, az RTL, a közmédia a szocikat támogatta, a 90-es években az írott sajtó kb. 60-70%-a, míg a 2000-es években kb. az 50%-a volt úgy, hogy a kormányt nem igazán akarta kritizálni semmiben sem. Hogy volt pénze rá a szociknak és hogy nincs most a Fidesznek, aki állítólag mindent vitt, mi mozdítható?

máj. 5. 07:59
 6/27 anonim ***** válasza:
0%
Ezek szerintem téves értesülések, elloptak annyit, hogy az életük végéig fizessék ezeket a bűnözőket, az új, ostoba kormánynak meg nincs töke fellépni ellenük.
máj. 5. 08:14
 7/27 anonim ***** válasza:
16%
#6: Nem fogják fizetni őket, mert eddig a közpénzből tartották el ezeket, a sajátjukból nem fognak nekik adni egy forintot se.
máj. 5. 08:20
 8/27 anonim ***** válasza:
0%

"Az egy full keresztényellenes, full ateista banda."

Helyes! Le a kereszténységgel!

máj. 5. 08:24
 9/27 anonim ***** válasza:
28%

Örülök, hogy beismered, ateisták vagytok.

De várj csak. Nem kellet volna ezt az elmúlt 2 évben elmondani?

Ja, nem. Akkor ugyanis a naiv hívek miatt, akik nem láttak át a Tiszán, kevesebb szavazatot kapott volna ez az ateista banda.

Helyette MP-nek Szent Pált kellett idézgetni, meg Istenre hivatkozni, igaz?

😅

máj. 5. 08:26
 10/27 anonim ***** válasza:
0%

Így van! Hazudtunk, nem is vagyunk keresztények! Megvezettük a szavazókat, hogy 2/3 legyen, és meg is lett, muhahahaha!!!

máj. 5. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

A korábbi ellenzéki (most tiszás) politikai influenszerek miből fognak most élni?

Úgy gondolom, hogy bevételeik jelentős részét adta az orbáni rendszer elleni jogos acsarkodás. A kormányváltással szerintem elillan a szél a vitorlàjukból, legalábbis nem hiszek, hogy lesz igény ENNYI megmondóemberre. Fideszes világban is túl sok fideszes influenszer...

Deák Dániel már bocsánatot kért Hann Endrétől, a többi fideszes politikus és influenszer mikor fog, aki sértegette és rágalmazta?

Illetve a Nézőpont mikor fog bocsánatot kérni a fideszes szavazóktól, hogy félrevezette őket?

Hogy lehet az hogy a jobb oldali véleményvezérek, influenszerek, megafonosok továbbra is kiállnak a fidesz mellett lehet tényleg hittek benne...

Azt hittem hogy ezek az emberek így el fognak tűnni de nem meglepően továbbra is kiállnak a fidesz mellett ez engem meglepett mert azt hittem hogy tényleg csak a pénzért csinálják és a fidesz veszít onnantól eltűnnek

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!