Fognak valakinek hiányozni a megafonos fizetett áljobboldali influenszerek?
Hát ha valakinek Deák meg Bohár Danika jelentette azt, hogy nemzeti, amikor ők sem tudják, hogy ez mit takar, azt lehet is sajnálni, de vígan elleszünk nélkülük is

válasza:"Ál-jobboldal meg a Tiszánál van, hiszen egyikük sem képviseli a keresztény magyar hagyományokat."
Így van, azt csak a gyermekszerető Zsolti bácsi és a fiatalok példaképe, Bayer Zsolti bácsi képviselheti.

válasza:#21
1. Zsolti bácsi létezésére nincs bizonyíték.
2. Bayer Zsoltnak van egy proli stílusa, de nem alkalmazott fizikai erőszakot.
De, ha te Rákosi-rendszerben érezted magad, ez a te véleményed.

válasza:#22
"Zsolti bácsi létezésére nincs bizonyíték."
Nemsokára lesz, és akkor ez az érv kiütődik. Sokan beszéltek már róla, egymástól függetlenül.
"Bayer Zsoltnak van egy proli stílusa, de nem alkalmazott fizikai erőszakot."
Tehát akkor még keresztényi?
Én a Kádár-rendszerben éreztem magam, még arrogánsabb pártkatonákkal, mint abban valaha is voltak.
És örülök, hogy vége!

válasza:#19 Ez jó, hogy szóba került, mert az, hogy latolgatjuk a megafonosok sorsát az csak a történet egyik fele... Mi lesz velük? A 444, Telex és társai? Ők abból éltek, hogy a kormányt folyamatosan bírálták. Lehet mondani, hogy jogosan ez egy más kérdés (ezen ne vitázzunk), de a kattintást ez hozta. Aztán támogatás volt külföldről. Most kell, hogy legyen? Támogatás külföldről nem valamiért jött, hanem valami ellen jött. No most az ami ellen jött, az kvázi megszűnt (elkerült az útból), egy bár több mint 2 millió ember által támogatott, de a saját maguk által kreált választási rendszernek köszönhetően mégis a parlamentben csekély képviselettel bíró párttá alakult át, ami ellen ilyen szintű vehemenciával fellépni totál fölösleges lesz a továbbiakban, ergo az a munka amit végzett a 444, Telex és társai, arra már innentől kezdve nincs szükség. Na és kattintást is aligha fog hozni az a hír, hogy mekkora nagykirály a héten is a Tisza, hisz ez kattintást a Fidesz médiának sem hozott az elmúlt években, hogy mekkora nagykirály a Fidesz. Ami hozott (ami ott feltudta kelteni az érdeklődést), azok a "brüsszeli hírek", hogy az EP-ben és az EU-ban ki mekkora nagy sz-rházi. Szóval egy-két évig még ellehet lenni azon, hogy az elmúlt 16 évben mit le nem művelt a Fidesz fű alatt, ebből még egy kicsit ellehet újságíróként éldegélni, de utána? Vagy kormánykritikusok lesznek és az ebben az országban én nem tudom miért, de egyenlő azzal, hogy akkor az ellenzéki, az ellenzékből meg azesetben lehet válogatni, hogy Fideszes vagy MHM-es leszel, vagy átavanzsálnak "inkább kormánypárti" médiávé és az ebben az országban valamiért, nem tudom miért, de egyenlő a propagandával.
Nincs a kettő között semmi, mert lehetsz a kettő között, de akkor úgy jársz mint az ATV, hogy hol ilyen vagy, hol olyan, egy biztos, hogy valaki megvett, mert független az tutira nem lehetsz, az értelmezhetetlen.

válasza:#25
A független média elsősorban az olvasók támogatásából működik. Ha érkezik is külföldi pénz, annak az a célja, hogy a magyar emberek hiteles tájékoztatást kapjanak. Erre ezután is szükség lesz. Arra egyelőre semmi sem utal, hogy az új kormány bármilyen szempontból jobb lenne mint az előző. De ha mégis, a sötét oldal még mindig erős. 36% az nagyon sok egy ország teljes tönkretétele után.

válasza:#26 Ja... nem. Nem értjük egymást. Abszolút nem a lényeget fogtad meg.
Az a kérdés, hogy ki/mi a Telex és a 444 és kik az olvasóik? Az a kérdés lesz-e identitásválság ezen híroldalaknál vagy sem? Kérdés az, hogy az olvasókat (már amennyiben elfogadjuk azt, amit te is állítasz, hogy a piacról éltek ezen híroldalak), a kormánykritikus hang hozta-e inkább, vagy az egyéb témák is, pl. életmód, gazdaság, kultúra stb. Én gyanítom, hogy az előbbi. Ha az előbbi, kérdés az, hogy akkor ki az olvasó és támogató (pl. előfizető)? Az, aki a kormánykritikus témákat keresi feltétlen, azaz nem párthű vagy van érzelmi azonosulás is az esetükben nem csak információfogyasztás a cél? Én azt gyanítom, hogy mára már az utóbbi.
Így, hogy kormányváltás történt, ezen híroldalaknak sincs könnyű dolguk, mert vagy hangnemet váltanak és akkor egyfajta kormánnyal kevésbé kritikus, mai értelemben véve kormánypárti médiává válnak, tehát mondjuk úgy, hogy ha kíméletesebbek lesznek az új hatalommal, akkor elfogják veszíteni azon olvasóikat és támogatóikat, akiket kimondottan a kormánykritikus hangnem miatt tudhattak az olvasóik és támogatóik között. Amennyiben pont ezt folytatják, ezzel kiszolgálva ezen olvasóikat, akkor tulajdonképpen a korábbi narratívájával, kvázi saját magával ("régi önmagával") tud akár feszültségbe kerülni. Na most az a fő kérdés, hogy ismerik-e valójában az olvasóikat és támogatóikat, mert ez szükséges ahhoz, hogy eldöntsék kik lesznek ők a továbbiakban, sőt akár az is kérdés, hogy az olvasójuk és támogatójuk ismeri-e saját magát vagy becsapta saját magát is az elmúlt évek során.
Kapcsolódó kérdések:
Úgy gondolom, hogy bevételeik jelentős részét adta az orbáni rendszer elleni jogos acsarkodás. A kormányváltással szerintem elillan a szél a vitorlàjukból, legalábbis nem hiszek, hogy lesz igény ENNYI megmondóemberre. Fideszes világban is túl sok fideszes influenszer...
Vagy letiltották?!
Illetve a Nézőpont mikor fog bocsánatot kérni a fideszes szavazóktól, hogy félrevezette őket?
Azt hittem hogy ezek az emberek így el fognak tűnni de nem meglepően továbbra is kiállnak a fidesz mellett ez engem meglepett mert azt hittem hogy tényleg csak a pénzért csinálják és a fidesz veszít onnantól eltűnnek
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!