Mi volt a lényeges különbség Orbán meg Gyurcsány KISZ-essége között?

válasza:Nem hiszem, hogy a kisz tagság elítélendő lenne, aki akkor érdeklődött fiatalként a közélet iránt, az a lehetősége volt meg. Nem lehetett tudni, meddig tart az a rendszer, fejlődni és érvényesülni akartak, akár jó szándékkal is.
A fő különbség Orbán és Gyurcsány között, hogy utóbbi a tisztesség mintapéldája előbbihez képest.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Őszintén érdekel ti mit gondoltok, mert én Gyurcsány idejében sem éltem ilyen hányavetetten, és nem éreztem azt hogy ennyire sz*rba vannak taposva a jogaim, és ennyire el akarnak kussoltatni, sőt még agymosást se éreztem ilyen erősen. Ezzel nem mentem fel a bűnei alól,...
Melyiket támogatod a következő választáson?
Emlékeztek még amikor Gyurcsányék idejében a Wágner csoport orosz zsoldosai bitosítottak március 15.-ei és 1956-os állami rendezvényeket és miniszterelnöki beszédek idején? Akkor minden renben volt az oroszokkal, jófiúk voltak? Szabad volt hozzájuk dörgölődzni?
Kevesen tudják Gyurcsány lemondásának valódi történetét, épp abba bukott bele, hogy egyre "vadabb" ötleteket eszelt ki, hogy kezelje a 2008-ban kirobbant gazdasági válságot. Végül odáig fajult, hogy elment Németországba, hogy személyesen Merkel-nek mutassa be az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!