Balásy Gyula is kihisztizte magát a libsi médiában. Neki is indithatunk gyűjtést? Adományoznék.

válasza:Kérdezd Huth Gergelyt a Prosti striciknél.
Ő már elkezdett sivalkodni. Biztosan tudja hol gyülekeztek.

válasza:Milyen gyűjtést akarsz indítani neki moszkovita?
Örüljön, hogy nem emel vádat ellene és a végén vagyonelkopózást a Vagyon Visszavételi Hivatal majd....attól, hogy előremenekül, attól még szerintem igen is felelni kell neki is a nemzeti közvagyon szétlopásában játszott szerepe miatt!!!!!
A közösségedben lévő többi hazaáruló fideszes szépen állhat sorba gyónni Balásy után, nagyon...nagyon.... k.rvára nagyon remélem, hogy az összes közösségedben bujkáló hazaáruló nemzeti közvagyon tolvaj felelni fog az elmúlt 16 év lopásaiért!

válasza:

válasza:Ha egy embert kéne mondani a közbeszéd lerohadásáért felelősnek, az ő. Nem szabad hagyni hogy megússza, a kár amit okozott pénzzel nem váltható meg.
Fideszesek, akit zavar Magyar Péter stílusa - Balás miatt van az is, ő az eredője ennek.
Ha van közös ellenség az inkább ő mint Lölő.
Kapcsolódó kérdések:
Ez az ember a tízmilliárdokat érő cégeit átadja a magyar államnak. Mely vállalkozó képes ekkora áldozatot hozni? Az embereinek a sorsát is annyira a szívén viseli, hogy elsírta magát amiért nem tudja kifizetni őket.
Döbenetes a különbség.
Aki nem tudná, mi történt Balásy Gyulával, annak itt egy cikk róla:
Persze, látványos, hogy elsírja magát és kétségbe van esve, odaadja a vagyona nagy részét az államnak,de én semmi olyat nem hallottam az interjúba, ami terhelő lenne rá vagy bárki másra. Nem mosdatni akarom, az egyik legnagyobb féreg és egy oligarcha, a plakátok miatt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!