Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor ér véget az Orbán-Gyurcs...

Mikor ér véget az Orbán-Gyurcsány-Magyar korszak?

Figyelt kérdés
máj. 5. 09:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10: semmilyen woke, liberális, ateista nem vagyok.

Nem vagyok keresztény, egyéni hitvallásom van, egyik vallással sem összeegyeztethető. Centrista beállítottságú vagyok.

Apafej, le vagy maradva. Toroczkaiék fullba nyomták a Fidesz propagandàt évek óta, bejárkáltak a közmédiákba, pozitív színben voltak feltüntetve a Fidesz által. Csak az ellenzéket támadták, a Fideszt nagyjából semennyire. Ennyit róluk, örök fidesz szatellitpárt marad.

Az, meg hogy nem írtad a kérdésedben konkrétan a mihasznákat, az nem jelenti azt, hogy nem lehetett egyből kiszúrni a tipikus, 80 IQ-s, uszító, megosztásra alapuló kérdésed.

Vége van a választásoknak, a pártod jó esetben végre megszűnik 2030-ra, vagy kiesik a parlamentből. Felesleges a rúgkapálózás.

máj. 5. 13:49
 12/12 A kérdező kommentje:

"semmilyen woke, liberális, ateista nem vagyok.'

Szerintem a 3 közül legalább az egyik biztosan vagy.

"Toroczkaiék fullba nyomták a Fidesz propagandàt évek óta,"

Mi a "Fidesz propaganda", amit szerinted Toroczkai-ék nyomtak?

máj. 5. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Magyar Péternek mennyi időbe telik majd rendbe tenni az országot a Gyurcsány-Orbán korszak után?

Orbánnak 5 év országrontás után kellett kormányozható állapotba hozni az országot, amire az első ciklusa ráment. Utána ő maga kezdett kormányzás címén sáskajárásba, ami 16 éve tart jövőre. Ilyen mértékű károkat és lemaradást a fejlett országoktól hogyan lesz képes...

Nem volt még korai lezárni Magyar Péternek a Gyurcsány Orbán korszakot?

Múlt vasárnap Magyar Péter Balatonöszödröl Kötcsére gyalogolt hogy lezárja a Gyurcsány Orbán korszakot.De nem volt ez még korai?Nem a választások után kellett volna ezt megtenni,akkor is csak ha a Tisza gyözött?Nem elöre ivott Magyar Péter a medve börére?

A magyar fiatalokkal az a baj, hogy nem éltek a Gyurcsány korszak alatt?

A baloldali kormányzás alatt még gyerekek voltak. Így nem tudják mekkora pusztításra képes a hazai baloldal, ezért behódolnak nekik. Át vannak verve!

Jól látom, Kádár János nagyobb pusztítás csinált a magyar népen, mint Gyurcsány és Orbán?

Azt mondják Gyurcsány 8 év vagy Orbán 13 év csinált nagyobb pusztítás magyar népen ez miatt tartunk ott. Az látom igazi oka, miért tartunk ott nem Gyurcsány és Orbán hibája. Hanem Kádár a 40 év Kádár korszakában lehet keresni. Miről szólt röviden összefoglalva Kádár...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!