Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kellett 15 évet várni,...

Miért kellett 15 évet várni, 2011-es magánnyugdíj pénz ellopása nem volt intő jel?

Figyelt kérdés

máj. 5. 10:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
25%
Nem volt az embereknek szimpi az eddigi ellenzék.
máj. 5. 10:31
 2/21 anonim ***** válasza:
48%
És annyira utáltatok minket, hogy inkább tönkretettétek az országot, a fidesszel?
máj. 5. 10:51
 3/21 anonim ***** válasza:
75%
Nekem elég volt, meg a trafik és ingatlanmutyik, a munkahelyi kiskirályok, a szociálisan érzéketlen kormányzat- ezek már akkor is látszottak, de egy Hitler idézettel tudnám megvilágítani a lényeget: "A tömeg intelligenciája alacsony. Csak nehezen veszik észre a lényeget". Sajnos ez itt is bebizonyosodott.
máj. 5. 10:54
 4/21 anonim ***** válasza:
60%
Ha csak fele olyan keményen dolgozott volna az óellenzék mint MP tette az elmúlt 2 évben, akkor simán tudtak volna sima többséget szerezni. Lusták voltak sajnos. Nagyon sajnálom hogy miattuk buktuk a 16 évet.
máj. 5. 10:58
 5/21 anonim ***** válasza:
71%
Hát, még mi, hogy sajnálunk titeket, akiket kényszeritettek, hogy a fideszre szavazzatok, mert minket gyűlöltetek.
máj. 5. 11:02
 6/21 anonim ***** válasza:
64%
4. Én akkor sem értettem az ilyen gondolkodást. Aki tolvaj, el kell küldeni, még akkor is ha rosszabb jön helyette, mert így legalább van következménye a tetteinek. Tűrni a legrosszabb amit tehet ilyenkor az ember.
máj. 5. 11:04
 7/21 anonim ***** válasza:
51%
A leghülyébbek még mindig hisznek a fidesznek... De mondjuk a másik hazug tolvajra tehát Gyurcsányra se lett volna sokkal több értelme visszacserélni. Jobban számon kellett volna kérni inkább a népnek az intézkedéseket.
máj. 5. 11:09
 8/21 anonim ***** válasza:
50%

Hát, ilyen elvekkel, nem tudom, hogy ki itt a hülye.

Az, aki elhiszi a fidesz hazugságait, vagy, aki nem, de, annyira utálta a másik oldalt, hogy inkább a fidesz hazugságaira szavazott.

máj. 5. 11:12
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem szavaztam a fideszre. Óellenzékre szavaztam. Ettől még kritizalhatom az óellenzéket hogy lusta volt, nem kampányolt rendesen mint MP.
máj. 5. 11:27
 10/21 anonim ***** válasza:
49%

Hazugság

[link]

máj. 5. 11:38
1 2 3

További kérdések:

Nektek összességében hogy tetszett a május 9.-i ünnepség, a Tisza kormányalakító bulija?

Szerintem nagyon jó buli volt, annyi, hogy Magyar Péterrel nem sikerült a közös kép. A hangulat pazar volt. Ti egyedül mentetek, vagy társaságban. Melyik részen voltatok. Utólag a kivetítők elé ültem volna, de a taktikám az volt, hogy minél közelebb legyek a...

Nagy Ervin miért nem lett végül kulturális miniszter?

Szerintem sokkal jobb választás lett volna, mint a sótlan technokrata Tarr Zoltán, de hát MP biztos jobban tudja...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!