Miért kellett 15 évet várni, 2011-es magánnyugdíj pénz ellopása nem volt intő jel?
Figyelt kérdés
máj. 5. 10:21
1/21 anonim 

válasza:

válasza:Nem volt az embereknek szimpi az eddigi ellenzék.
2/21 anonim 

válasza:

válasza:És annyira utáltatok minket, hogy inkább tönkretettétek az országot, a fidesszel?
3/21 anonim 

válasza:

válasza:Nekem elég volt, meg a trafik és ingatlanmutyik, a munkahelyi kiskirályok, a szociálisan érzéketlen kormányzat- ezek már akkor is látszottak, de egy Hitler idézettel tudnám megvilágítani a lényeget: "A tömeg intelligenciája alacsony. Csak nehezen veszik észre a lényeget". Sajnos ez itt is bebizonyosodott.
4/21 anonim 

válasza:

válasza:Ha csak fele olyan keményen dolgozott volna az óellenzék mint MP tette az elmúlt 2 évben, akkor simán tudtak volna sima többséget szerezni. Lusták voltak sajnos. Nagyon sajnálom hogy miattuk buktuk a 16 évet.
5/21 anonim 

válasza:

válasza:Hát, még mi, hogy sajnálunk titeket, akiket kényszeritettek, hogy a fideszre szavazzatok, mert minket gyűlöltetek.
6/21 anonim 

válasza:

válasza:4. Én akkor sem értettem az ilyen gondolkodást. Aki tolvaj, el kell küldeni, még akkor is ha rosszabb jön helyette, mert így legalább van következménye a tetteinek. Tűrni a legrosszabb amit tehet ilyenkor az ember.
7/21 anonim 

válasza:

válasza:A leghülyébbek még mindig hisznek a fidesznek... De mondjuk a másik hazug tolvajra tehát Gyurcsányra se lett volna sokkal több értelme visszacserélni. Jobban számon kellett volna kérni inkább a népnek az intézkedéseket.
8/21 anonim 

válasza:

válasza:Hát, ilyen elvekkel, nem tudom, hogy ki itt a hülye.
Az, aki elhiszi a fidesz hazugságait, vagy, aki nem, de, annyira utálta a másik oldalt, hogy inkább a fidesz hazugságaira szavazott.
9/21 anonim 

válasza:

válasza:Nem szavaztam a fideszre. Óellenzékre szavaztam. Ettől még kritizalhatom az óellenzéket hogy lusta volt, nem kampányolt rendesen mint MP.
További kérdések:
Nektek összességében hogy tetszett a május 9.-i ünnepség, a Tisza kormányalakító bulija?
Szerintem nagyon jó buli volt, annyi, hogy Magyar Péterrel nem sikerült a közös kép. A hangulat pazar volt. Ti egyedül mentetek, vagy társaságban. Melyik részen voltatok. Utólag a kivetítők elé ültem volna, de a taktikám az volt, hogy minél közelebb legyek a...
Mihazánkosok, miért nem értitek meg, hogy a roma is egy nép, aminek van himnusza? Továbbá az EU-himnusz is létezik mert az EU egy politikai...
Mielött tiszáznátol, és DK-s vagyok, és Magyar Pétert jobboldalinak tartom.
Nagy Ervin miért nem lett végül kulturális miniszter?
Szerintem sokkal jobb választás lett volna, mint a sótlan technokrata Tarr Zoltán, de hát MP biztos jobban tudja...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!