Mi az oka a forint brutális erősödésének?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mondok két mesét. 2010 elején a forint 250 körül mozgott, egyes helyeken ennyi sem volt. Február után a forint kezdett gyengülni, akkor vettem nagyobb mennyiségű eurót. 2 év múlva 70% nyereségem volt, után beárazták 390 környékére, onnan még elment 420-ig, aztán 400 körül stabilizálódott. A kincstár nagyjából 4-5 éve adott nagyobb kamatot az eurónál, de csak pár százalékkal.
Még nem iktatták be az új kormányt, de megint februárban kezdett, most erősödni, 10%.ot javult. Év végére mehet az eruo 300 alá. A közgazdászok zöme nem tudja, befektetők zöme tudja, mikor mi fog történni a forinttal.
További kérdések:
7 év után lecsúszott a Fradi a bajnoki címről.
Elégedetlenek mindig vannak, és a világ és Magyarország olyan kockázatokkal néz szembe, amiben az extrém szélsőségek könnyen felkorbácsolhatják a tömeghangulatot. A technofasizmus kora jöhet nagyon gyorsan, és ezt a hithű szélsőségesek kihasználják.
Nem lehet most munkát találni
Lesz Orbán Viktor tér? Vagy Orbán Viktor utca? Azért mégis Orbán Viktor volt Magyarország történetének leghosszabb ideig hivatalban lévő miniszterelnöke. Batthyány Lajos székében ülni egyfolytában 16 évig az összes ciklust beleszámítva összesen 20 évig az azért...
Úgy értem, a jövőben is jól fizető menő szakma lesz, vagy a legjobbak kivételével mindenki kiesik és a bennmaradók is csak az AI-t fogják tréningelni? Ahogy látom minden cég már az AI-ra áll át és a "hagyományos" programozás egyre kevésbé kifizetődő? Én egész...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!