Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vadhajtásokon alig látok...

Vadhajtásokon alig látok bizakodó, optimista kommentet a Gulyás Gergely vezette fidesz maradványaival kapcsolatban. Tényleg vége van?

Figyelt kérdés
[link]

máj. 6. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Igen, vége.
máj. 6. 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

És tényleg.

Ilyeneket írnak:

"Ugyan már, mégis hogyan? Egy törpe frakcióval pont annyi vizet fognak zavarni, mint 16 éven keresztül a moslék. A holdudvar már hullik szét, minden idióta gyónni jár a libsi sajtóba könnyes szemekkel. Ahogy látom a folyamatokat egyre kevésbé hiszem el, hogy ebből valaha még lesz valami. Még Orbán kormány van, de olyan intézkedések történnek mintha már a poloska diktálna. Lehet hogy ennyi volt."

Már ők sem hisznek benne.

máj. 6. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Mint a botnak

A kullok kozott

máj. 6. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
nyilván sokkal népszerűbbek lesznek amikor bever a tiszar
máj. 7. 00:34
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Dehogy van vége!

Csak most kezdődik el igazán!

Hogy miképpen folytatódik az nem az én tisztem tisztázni, de garantált hogy ennek itt nagyon nincs vége

máj. 7. 03:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
4! Ahogy a választásokon is Fidesz 2/3-ad lesz....
máj. 7. 05:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Minek olvasol ilyen minősíthetetlen szart mint a komcsi F.szpajtások?
máj. 7. 06:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7! Bűnös élvezet! 🙂 jó látni, ahogy vergődnek. Terjed a "gajdicsitisz" nagyon!
máj. 7. 08:38
 9/9 valaki : ***** válasza:

Szerintem (fideszesek szemével) hiba, hogy a Viktor nem ül oda. Viktor a Fidesz…. Nem megy, a szavazói nem fontosak neki. Azok az emberek őt akarták. A szerencsétlen Gulyás Geri viszi el a balhét, mert Magyar Péter az ő haverja volt, ő hozta a fideszhez, ő mutatta he a Varga Juditnak. De most komolyan, Gulyás Gergely megüti valakinek az ingerküszöbét? Nem tudom, nem voltam ott, nem olvastam… meg egy csomó noname valaki…

Ezzel lett kinyírva a Fidesz. A kapitány elsőként húzott el a süllyedő hajóról. Gulyás Gerit meg a kormányhoz kötözte. Én nem vagyok fideszes, de fanatikus utáló sem. Ha Viktornak ez fontos lenne, vagyonilag meg semmi csúnya nem derülhet ki róla, akkor elárulta a szavazóit

máj. 8. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Magyar Pétert támogatók! Nem lehet, hogy túl optimisták vagyunk a közvéleménykutatásokat illetően? Lentebb kifejtem.

Én attól félek, hogy a közvéleménykutatásból kimaradnak a legcsóróbb, legelmaradottabb egyének. Azok, akik 1000 Ft-ért simán leszavaznának a Fideszre, vagy könnyen befenyíthetők a helyi polgármester által. Szerintem ezek az emberek nem vesznek részt a...

Az ellenzékieket zavarja, ha valaki pozitívan beszél Magyarországról és nem a mindensz.rizmust tolja?

Az ellenzékieket nagyon könnyű megismerni, hogy mindig csak a negatív dolgokat helyezik előtérbe és a külföldieknek is csak szapulják a hazájuk. Munkahelyemen is látom, mert a többség az, hogy ha elutazik valahová, legtöbbször nyugatra és hazajön a sztorit valahogy...

Eme felmérés szerint optimisták a magyar fiatalok, a többség emelkedő fizetésekre számít idén. Ha téged is érint ez, osztod ezt a véleményt, jók a...

A fiatal munkavállalók többsége, 69 százaléka számított arra, hogy 12 hónapon belül emelkedik a fizetése a K&H ifjúsági index legfrissebb, tavaly novemberben készült mérése szerint. A dolgozó fiatalok 51 százaléka érezte stabilnak az állását. Emellett 16 százalék...

Optimistán tekintenek a 2023-as évre a 30 év alatti fiatalok 2/3-a. Na, ennek vajon mi lehet az oka?

Most hallom a Paláveren, hogy egy új közvéleménykutatás szerint Optimistán tekintenek a 2023-as évre a 30 év alatti fiatalok 2/3-a. Ennyien még a Fideszre sem szavaznak a fiatalok közt. Mi lehet az oka a nagy bizakodásnak?Én magam is a Fideszre szavaztam, de egyáltalán...

Optimista vagy az ország hosszú távú jövőjével kapcsolatban?

A pesszimista érveket ismerjük, de ha van itt esetleg optimista is, akkor indokold, miért, miben látod az ország hosszabb távú felemelkedésének jeleit.

A nagy tervek megvoltak,de mintha alábbhagyott volna az optimista hangvételű kommunikáció..?

Azóta annyi történt hogy nrm veszünk több keleti vakcinát,és a fidesz visszalépett az európai vakcinabeszerzési programba.azóta viszont nagy a csend.a fidesz politikusai hallgatnak,a hurráoptimizmus egyértelműen alábbhagyott.1-1 kósza híren kívül semmit nem lehet...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!