Vadhajtásokon alig látok bizakodó, optimista kommentet a Gulyás Gergely vezette fidesz maradványaival kapcsolatban. Tényleg vége van?

válasza:És tényleg.
Ilyeneket írnak:
"Ugyan már, mégis hogyan? Egy törpe frakcióval pont annyi vizet fognak zavarni, mint 16 éven keresztül a moslék. A holdudvar már hullik szét, minden idióta gyónni jár a libsi sajtóba könnyes szemekkel. Ahogy látom a folyamatokat egyre kevésbé hiszem el, hogy ebből valaha még lesz valami. Még Orbán kormány van, de olyan intézkedések történnek mintha már a poloska diktálna. Lehet hogy ennyi volt."
Már ők sem hisznek benne.

válasza:

válasza:Dehogy van vége!
Csak most kezdődik el igazán!
Hogy miképpen folytatódik az nem az én tisztem tisztázni, de garantált hogy ennek itt nagyon nincs vége

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem (fideszesek szemével) hiba, hogy a Viktor nem ül oda. Viktor a Fidesz…. Nem megy, a szavazói nem fontosak neki. Azok az emberek őt akarták. A szerencsétlen Gulyás Geri viszi el a balhét, mert Magyar Péter az ő haverja volt, ő hozta a fideszhez, ő mutatta he a Varga Juditnak. De most komolyan, Gulyás Gergely megüti valakinek az ingerküszöbét? Nem tudom, nem voltam ott, nem olvastam… meg egy csomó noname valaki…
Ezzel lett kinyírva a Fidesz. A kapitány elsőként húzott el a süllyedő hajóról. Gulyás Gerit meg a kormányhoz kötözte. Én nem vagyok fideszes, de fanatikus utáló sem. Ha Viktornak ez fontos lenne, vagyonilag meg semmi csúnya nem derülhet ki róla, akkor elárulta a szavazóit
Kapcsolódó kérdések:
Én attól félek, hogy a közvéleménykutatásból kimaradnak a legcsóróbb, legelmaradottabb egyének. Azok, akik 1000 Ft-ért simán leszavaznának a Fideszre, vagy könnyen befenyíthetők a helyi polgármester által. Szerintem ezek az emberek nem vesznek részt a...
Az ellenzékieket nagyon könnyű megismerni, hogy mindig csak a negatív dolgokat helyezik előtérbe és a külföldieknek is csak szapulják a hazájuk. Munkahelyemen is látom, mert a többség az, hogy ha elutazik valahová, legtöbbször nyugatra és hazajön a sztorit valahogy...
A fiatal munkavállalók többsége, 69 százaléka számított arra, hogy 12 hónapon belül emelkedik a fizetése a K&H ifjúsági index legfrissebb, tavaly novemberben készült mérése szerint. A dolgozó fiatalok 51 százaléka érezte stabilnak az állását. Emellett 16 százalék...
Most hallom a Paláveren, hogy egy új közvéleménykutatás szerint Optimistán tekintenek a 2023-as évre a 30 év alatti fiatalok 2/3-a. Ennyien még a Fideszre sem szavaznak a fiatalok közt. Mi lehet az oka a nagy bizakodásnak?Én magam is a Fideszre szavaztam, de egyáltalán...
A pesszimista érveket ismerjük, de ha van itt esetleg optimista is, akkor indokold, miért, miben látod az ország hosszabb távú felemelkedésének jeleit.
Azóta annyi történt hogy nrm veszünk több keleti vakcinát,és a fidesz visszalépett az európai vakcinabeszerzési programba.azóta viszont nagy a csend.a fidesz politikusai hallgatnak,a hurráoptimizmus egyértelműen alábbhagyott.1-1 kósza híren kívül semmit nem lehet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!