Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter beiktatásának...

Magyar Péter beiktatásának melyik részénél és milyen médium közvetítette az Örömódát?

Figyelt kérdés

A gyengébbek kedvéért, igen, biztos a yotubeon is fent van, de engem a lejátszásának konkrét időpontja érdekel.

Mert a magyar himnuszt megtaláltam, a cigány himnuszt is. De az Örömódát nem.

máj. 10. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:
M1
máj. 10. 16:45
 2/5 Justinianus ***** válasza:

Magyar Péter beiktatásának semelyik részénél sem.

Tegnap az Országgyűlés alakuló ülése volt, amelynek része volt az új miniszterelnök megválasztása. Az Országgyűlés ülésének végén pedig elhangzott a Szózat, az Örömóda, a Székely himnusz, azután pedig a Himnusz.

Minden médium közvetítette.

máj. 10. 16:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát amit én láttam ott két pasas dumált a parlament épületéről alatta. Nem tudom miért kell kivágni ilyen fontos részt.
máj. 10. 17:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Az Országgyűlés csatornán megtaláltam.
máj. 10. 21:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Elhangzott, a Házelnök a képviselőket szólította fel az éneklésére, de kevesen énekelték.

Ez az Országgyűlés honlapjáról elérhető teljes alakuló ülési videó: www.youtube.com/watch?v=L2-vTPsXUL8

• A Házelnök 6:35:30-nál jelenti be a Zöld az erdő, zöld a hegy is, és a Tavaszi szél vizet áraszt előadását.

• Utána, szintén a Házelnök, 6:41:35-től ezt mondja „Tisztelt országgyűlés, kedves honfitársaim, kérem, álljanak fel, és énekeljük el közösen a Szózatot, Örömódát és a Székely himnuszt!” 6:43:45-nél kezdődik az Örömóda. Kevés képviselő énekelte, például, az egymás mellett álló Magyar Péter, Melléthei-Barna Márton és dr. hegedűs Zsolt Csaba sem. Utána, a Székely himnuszt már ők is énekelték.

máj. 10. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

A Tisza-kormány alatt mi lesz a fideszes propaganda médiumokkal?

Remélem eltüntetik a Hír TV-t, a TV2-t, Origot, Mandinert, és még sorolhatnám…

Orbán Viktor egy vátesz, egy médium?

Ki tud lépni a testéből és utazni téridőben? Különben honnan tudná ilyen nagy bizonyossággal, hogy a kőolaj vezeték működik, sértetlen?

Orbán, Bóka (meg az M1 Híradó, a Kossuth Rádió és az összes többi, fideszes befolyás alatt álló médium) hogy merészeli azt hazudni, hogy Brüsszel...

Orbán, Szíjjártó, Bóka, Dömötör, vagy akárki mutasson nekem olyan dokumentumo(ka)t (adják meg a dokumentum URL-jét), amely(ek)ben az Európai Bizottság feketén-fehéren ezt követeli!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!