Magyar Péter beiktatásának melyik részénél és milyen médium közvetítette az Örömódát?
A gyengébbek kedvéért, igen, biztos a yotubeon is fent van, de engem a lejátszásának konkrét időpontja érdekel.
Mert a magyar himnuszt megtaláltam, a cigány himnuszt is. De az Örömódát nem.

válasza:Magyar Péter beiktatásának semelyik részénél sem.
Tegnap az Országgyűlés alakuló ülése volt, amelynek része volt az új miniszterelnök megválasztása. Az Országgyűlés ülésének végén pedig elhangzott a Szózat, az Örömóda, a Székely himnusz, azután pedig a Himnusz.
Minden médium közvetítette.

válasza:Elhangzott, a Házelnök a képviselőket szólította fel az éneklésére, de kevesen énekelték.
Ez az Országgyűlés honlapjáról elérhető teljes alakuló ülési videó: www.youtube.com/watch?v=L2-vTPsXUL8
• A Házelnök 6:35:30-nál jelenti be a Zöld az erdő, zöld a hegy is, és a Tavaszi szél vizet áraszt előadását.
• Utána, szintén a Házelnök, 6:41:35-től ezt mondja „Tisztelt országgyűlés, kedves honfitársaim, kérem, álljanak fel, és énekeljük el közösen a Szózatot, Örömódát és a Székely himnuszt!” 6:43:45-nél kezdődik az Örömóda. Kevés képviselő énekelte, például, az egymás mellett álló Magyar Péter, Melléthei-Barna Márton és dr. hegedűs Zsolt Csaba sem. Utána, a Székely himnuszt már ők is énekelték.
Kapcsolódó kérdések:
Remélem eltüntetik a Hír TV-t, a TV2-t, Origot, Mandinert, és még sorolhatnám…
Mert hát most az előbbiek fogják nyomni az állami propagandát, az utóbbiak pedig az ellentétét...
Ki tud lépni a testéből és utazni téridőben? Különben honnan tudná ilyen nagy bizonyossággal, hogy a kőolaj vezeték működik, sértetlen?
Orbán, Szíjjártó, Bóka, Dömötör, vagy akárki mutasson nekem olyan dokumentumo(ka)t (adják meg a dokumentum URL-jét), amely(ek)ben az Európai Bizottság feketén-fehéren ezt követeli!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!