Nektek sikerült képet csinálnotok Magyar Péterrel?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
(egyik esetben sem beszélhetünk Home Officeról, mert akkor alibizni könnyebb nyilván :D) Onnan jutott eszembe a kérdés, hogy velem ez pont megtörtént, volt egy munkahelyem, ahol ha volt is dolgom, akkor max napi 1-2 óra, semmi stressz, a nap többi részében...
(Úgy értem mindenfajta kezdeményezést stb). Milyen esetben "vállalnátok be" ezt mégis?
Vagy valahova el kell mennetek, de sírni tudnátok, annyira nem akartok?
Mit kell csinálnotok?
Nekem pl.: a top listán van, amikor parancssoros linux környezetben java fájlokat kellet szerkeztgetnem vim-mel. Inkább ilyen dologra gondolok, nem tényleges undorító dologra. Olyan dolgokra amire ha vissza gondolsz is felbaszod magad.
én örülök, hogy civil autóból is mértek, de miért kell ilyen aljas dolgokat tenni, mint pl a tolás hátulról nagyértékű autóval?oly sokat javult a renométok az elmúlt években (volt honnan) de miért kell most megint lerontani, megéri ez hogy ismét mindenki gyűlöljön titeket?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!