Magyar Péter az UFO-aktákat is megnyitja?

válasza:További kérdések:
Tudom: sok szabadidőm van, de erre nagyon kíváncsi voltam. Régebben is kitöltettem és mások is kitöltették a ChatGPT-vel, meg a Geminivel is azt a politikai értékrendtesztet, amit én eddig a legtisztábbnak, legpontosabbnak találtam, meg most is - miután a ChatGPT és a...
A fidesz a MALÉV bezárásánál is pénzért elárulta a hazát és egy külföldi főleg angol mágnás befektetői csoport tovább gazdagodása érdekében olyan helyzetbe hozta a MALÉV-et amiért azt végül az EU jogszabályok megsértése miatt be kellett zárni. Ezután hazaáruló módon...
Én keresztény vagyok, szerintem a felebaráti szeretet megnyilvánulása, ha befogadnánk valamennyi menekültet mi is. Megmondta rengeteg független szociológus egyértelműen, hogy ezeknek az embereknek nincs terrorista háttere, a túlnyomó többségük menekül a háború, a...
A TISZA javára szólt a mondás, de valójában Magyarország és a magyar emberek érdekében. Most hősök lehetnének és nekik is ünnep lehetett volna április 12.
Nemrégiben még a migránsokkal riogatott. Besült vele, senki nem hitte el. Most elővette a bünőzős kártyát: Bige Lászlót köztörvényes bűnözőnek nevezte, holott 2024-ben minden vádpont alól felmentették. Első fokon és másodfokon is! Ezek után leközölni, hogy a Tiszát...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!