Tiszások! Nem égett a pofátok, amikor az új egészségügyi miniszter táncra perdült a parlament előtt?

válasza:

válasza:

válasza:Dehogyisnem! Mi volt ez! 🤮
Egy normális eü miniszter minimum tangózott volna, ez meg csak ott dobálta a lábát, pfúj...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Jelenleg Magyarországon aki azért egy kategóriával feljebb van a pénztáros/raktáros/biztonsági őr/krumplisütő szinttől és dolgozik mint a güzü egy alap szakmával az azért egész normálisan megél, hála az egykulcsos adónak és a Fidesz szociál-darwinista szemléletének, és...
Újra lesz oktatási-, egészségügyi-, környezetvédelmi-, és gazdaságiminisztérium?
Én fideszes vagyok és szerintem nagyon sokat tett a fidesz kormány Magyarországért bár az egészségügyben valóban nem vagyunk nagyhatalmak és inkább kórházakat kellett volna felújítani és építeni mint stadionokat de azért csak fejlődött azért az egészségügyi helyzet is...
A pénzhiány és a szervezetlenség ami állami hiányosság csak egy kis része a problémának. A legfőbb baj a nővérek és ápolók embertelen hozzáállása! És ezen a pénz se segít. Vagy ha valaki kap plusz 200 ezret akkor már nem üvölt a beteggel vagy kicseréli a pelenkát,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!