Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki megy elsőnek börtönbe?

Ki megy elsőnek börtönbe?

Figyelt kérdés
máj. 10. 16:50
A kérdező szavazást indított:
Orbán
Rogán
Lázár
Szijjártó
Matolcsy
Polt
Egyik sem
20 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Remélem Habony.

Ő a legfurább figura.

máj. 10. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Habony
máj. 10. 16:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Habony már árkon-bokron túl van...
máj. 10. 16:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Pont gondoltam rá hogy mennyire eltűnt a média fókúszából
máj. 10. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Takács Pétert szeretném látni dutyiban a lélegeztető gépes businessért. Egy rohadék.
máj. 10. 17:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Senki!
máj. 10. 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek a kisebb fideszes csalók/bűnözők, akikkel a piszkos munkát végeztették. De hosszú a sor, Magyar Péter mondta, ha nem lesz elég hely a börtönökben, akkor majd építenek újat! Nem lesz többet következmények nélküli ország Magyarország!
máj. 10. 18:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Úgy legyen!
máj. 10. 18:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Matolcsyról mintha levette volna a kezét még a Fidesz is. Kérdés, van-e bizonyíték, amivel elszámoltatható.
máj. 10. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Orbán Viktor börtönbe kerül?

Én úgy látom, hogy a mai Medián 23%-al már kijelenthető, hogy a Fidesz halott. Emellett viszont egyre többen állnak elő a NER-lovagok közül, csak hogy mentsék legalább az életszínvonalukat, ha már a lopott ezermilliárdjaikat nem tudják. De szerintem a szabadságukat...

Tiszások, számotokra elfogadható fenyegetéssel kizsarolni NER-esnek nevezett emberek magántulajdonát? Támogatjátok a börtönbeli erőszakot? Milyen esetekben?

Olvasom az ilyen tiszás kommenteket, hogy: “ Amennyiben ez mégsem így történne, akkor bilincs, rács, szappan, kolbász a további forgatókönyv.” És ez csak egy példa, tömegesen irtok ilyeneket. Tehát el akarjátok venni mások tulajdonát, ennek hiányában börtönnel és...

Börtönben nem vár majd szép sors az Orbán rezsim elítélt bűnözőire? Mi jár nekik bent a börtön falai között?

Megtudja a több elítélt, hogy pedofil mentők kegyelmezése és gyermekbántalmazók mellett tették le a garast szolgálva ezt a típusú politikai rezsimet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!