Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz Magyar Péterrel...

Egyetértesz Magyar Péterrel abban, hogy a Mi Hazánk kivonulása vállalhatatlan volt?

Figyelt kérdés

[link]

„A Mi Hazánk képviselőinek tegnapi kivonulása a tamburás gyerekek előadásáról, valamint a Szózatról és a Himnuszról teljességgel vállalhatatlan cselekedet volt.” – írta Magyar Péter Facebook-oldalán.

A miniszterelnök arra reagált, hogy amikor szombaton az Országgyűlés alakulóülésén a Sükösdi Danubia Tamburazenekar előadta a cigány himnuszt, a Mi Hazánk képviselői felálltak, és kivonultak a teremből.

Toroczkai László az X-en erre azt írta, hogy „Természetesen nem a Sükösdi Danubia Tamburazenekar miatt, és főleg nem a gyermekek származása miatt vonultunk ki az Országgyűlés alakuló ülésének végén” – írta. A párt szerint korábban előre bejelentették, hogy az előzetesen elfogadott napirend szerint, az Örömóda előtt fognak kivonulni. A Tisza Párt a napirendet szerintük váratlanul módosította.

máj. 11. 06:23
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
25 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Nem értek egyet. Be se kellett volna vonulniuk.
máj. 11. 06:30
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Nem.
máj. 11. 06:33
 3/13 anonim ***** válasza:
28%
Nem a Mi hazánk kivonulása volt a vállalhatatlan, hanem az, hogy utána visszamentek. Ki kéne tiltani ezeket a hülyegyereket a Parlamentből
máj. 11. 06:48
 4/13 anonim ***** válasza:
21%
"Távozásukkal betöltötték az űrt, amit a jelenlétük okozott." Ez tetszett.
máj. 11. 06:49
 5/13 anonim ***** válasza:
35%
A vállalhatatlan a cigány himnusz, a tiszás kampánydal, az EU himnusz, a cigány vagy román nyelvű eskütétel volt... Ez egyetlen másik parlamentben sincs.
máj. 11. 07:08
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Az a baj, hogy megint kezdődik a cirkusz. Nesze neked megbékélés.

1 tizedmásodpercet sem bír a magyar a magyra mellett meglennni...

máj. 11. 07:10
 7/13 anonim ***** válasza:
28%
Az egész helyzet fura, hiszen előre jelezve volt, hogy ki fognak vonulni, de nem a Tamburazenekar előtt. Az egész ország előtt égette be vele a pártját, bár egy szatellit párttól ugye mit vár az ember. Szóval igen, ez így vállalhatatlan cselekedet volt.
máj. 11. 07:12
 8/13 anonim ***** válasza:
40%

Az egész Mihazánk vállalhatatlan. Megalakulásuk óta. Csak a gyűlölet, uszítás, konteók...ezek mennek napi szinten.

Csak egyre durvábban...amikor "Dr." Toroczkai feltesz egy videót arról, hogyha vizet iszol meleg leszel (nőként meddő), akkor nem tudom mit várunk. (Híveik nagyrésze meg chemtrail és hasonszőrű baromságok hívei)

Mondjuk tőlük én semmit.

Annyit várnék el, de már vagy 6 éve, hogy mondjanak le és maradjanak távol a politikától örökre. Ilyen pártra nincs szükség.

máj. 11. 07:23
 9/13 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem le kéne már szokni erről, hogy mindenféle pitiáner dologra hivatkozva kivonulgatnak az ülésteremből.

És se feltétlenül tartom szükségesnek, hogy a magyar himnusz mellett még 600 féle másik is legyen eljátszva (székely is legyen, cigány is legyen, EU is legyen), mintha most próbálnának mindenkinek megfelelni.

De amúgy (hogy idén aktuális fordulattal éljek): több is veszett Mohácsnál. Gyerekes, kicsinyes kivonulni, mert épp nem ért egyet vagy nem tetszik neki valami...

máj. 11. 07:42
 10/13 anonim ***** válasza:
26%

#6 "Az a baj, hogy megint kezdődik a cirkusz. "

Ja, de mit értünk ezalatt? Mert ha igaz az, amit Toroczkai mondott, akkor csőbe lettek húzva. Ez egy csapda volt és belesétáltak. Ilyen csapdákat korábban a Fidesz állított, és pontosan ezt csinálta azt követően, hogy abba az ellenfél belesétált.

#5 Ez igaz, hogy ilyen máshol nincs (tudtommal), de a magyar a történelme során sokszor tett hasonló gesztusokat, így én azt gondolom, hogy Európában mi vagyunk azok, akikhez ez a legközelebb áll, gyak. az egyetlenek, akiknél erre akár csak minimális esély is lehet, azonban konkrétan erre tényleg, a történelemben eddig nem került sor.

Személyes véleményem az, hogy engem nem különösebben érdekel, hogy a cigány Himnusz elhangzott, mert ez egy gesztus a cigányok felé, majd az érdekel ezek után, hogy ez volt-e a maximum rájuk szánt figyelem, de ez majd az elkövetkezendő 4 évben derül csak ki.

Én értem, miről beszél Toroczkai az örömóda kapcsán és egyet is értünk (már ami az EU jelenlegi helyzetét illeti), de azt is értem, hogy mivel a Tisza célul tűzte ki azt, hogy egy jobb viszonyt ápol majd az EU-val, akkor ez a gesztus a részéről abszolút érthető. Nem tudom, hogy helyénvaló-e a parlamentben elhangzó örömóda. Az EU tagjai vagyunk. Ha az EU vezetéssel van problémánk és úgy látjuk az EU-t, ahogy Toroczkai, akkor nem lehet, hogy nem az örömóda az, ami nem helyén való a magyar parlamentben, hanem az EU jelenlegi vezetéséhez köthető személyek nem helyénvalók az EU-ban? :)

Korábban írtam más kérdésnél, hogy a Tiszának ebben a 4 évben hangosnak kell lennie ahhoz, hogy a megelőlegezett bizalmat megkapja az EU vezetéstől, mert a helyzet az, hogy teljesíteni az elvárások jórészét nem lehet egyik pillanatról a másikra, az EU-s pénzek hazahozatala viszont sürgető ügy lehet a számára, ugyanis ezt igen hamar keresni fogják rajtuk azok, akik rájuk szavaztak. Ez már a hangoskodás része (szerintem).

máj. 11. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha azt állítom, hogy az 1945-90 közötti kommunista korszak egy teljesen vállalhatatlan időszak volt Magyarországon, akkor azzal sokan erősen vitatkoznának?

Azért mondom, mert végig egy diktatúra volt, ahol az emberi szabadságjogok semmit se számítottak, a másként gondolkodókat megfigyelték és kegyetlenül üldözték, nem tűrtek semmilyen ellenvéleményt, gazdasági és mentális szempontból taccsra tette az országot és mindezt...

Hogy van ez, hogy átlag ellenzékinek semmi se túl drága ha Ukrajna támogatásáról van szó, de mégis vállalhatatlan számára Budapest 1 napi lezárása az...

Tételezzük fel, hogy csak 1% esély van rá, hogy a csúcstól lényegesen közelebb kerülünk a békéhez. Tételezzük fel, hogy Magyarországnak a csúcs megrendezése 10 milliárdba kerül. Ennyit költ el rá az állam, ennyi személyes kára lesz a Budapesten élőknek abból, hogy le...

Miért nem határolódtak el a műsor résztvevői az öreg DJ vállalhatatlan kijelentésétől?

“Ha valaki közülük meghalna, valószínűleg csomóan nem lennének szomorúak a jobboldalon.” Ez hangzott el 3 ellenzékinek mondott közéleti szereplő kapcsán a Hírtv-ben Orbán Viktor egyik legfőbb szövetségesétől, a kötcsei “polgári” piknik egyik arcától. A műsorban...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!