Magyar Péter alábbi felszólalása teljességgel méltatlan egy miniszterelnökhöz, ha már egyszer a párt nevében benne van; hol itt a tisztelet?
www.youtube.com/watch?v=hecTZ8W3Q0k
Szerintem mindegy milyen az ellenfél egy miniszterelnöknek, akkor sem szabadna lesüllyednie az alantas bosszúvágy szintjére.

válasza:

válasza:

válasza:Eléggé utálom Magyar Pétert, de ebben igaza volt, tényeket sorolt, hogy milyen súlyos ügyekben hallgatott, nézett félre Sulyok. Teljesen alkalmatlan.
Kérjük fel, mi szavazók, Hadházy Ákost Köztársasági elnöknek.
Abszolút alkalmas lenne, mivel nem Magyar Péter embere. Nyilván nem tetszene mindenkinek, de a többségnek igen.

válasza:Tény, hogy ennyire én már nem ragoznám egy beszédben ezt a Sulyok-témát, meg amúgy a Kúria elnöke és a legfőbb ügyész személye ugyanilyen problémás...
De másfelől nézve az elmúlt 2 évben, amióta megjelent a Tisza-párt, a Fidesz-kormány közpénzből a rendszerváltás óta legundorítóbb kampányt nyomta, Magyar Pétert- meg másokat is, akik merészektek nem a fidesz szekerét tolni- minden szinten emberségükben alázták meg, őket és családjaikat. Ilyenre utoljára Rákosi alatt volt példa. Erre a köztársasági elnöknek morális okokból reagálni kellett volna, akkor is, ha nincs igazán reális hatalma.
(Zárójelben megjegyzem: ha ebben az országban minden fasza lett volna, emiatt az évek óta működő erkölcsi hulladék kommunikáció, kampány miatt a fideszre akkor sem szavaztam volna)
1
Sulyok Tamást már felszólította egyszer a távozásra. Annyi elég. Ha nem távozik magától és nem kívánatos a jelenléte, akkor tegyék meg szép csendben az elmozdításához szükséges lépéseket. De nem kell az ilyen arrogáns duma. Mert ez semmivel sem különb a Cidesz szövegeinél. Ez csak a rá szavazók alantas bosszúvágyának a pillanatnyi kielégítésére szolgál.

válasza:Én még annyit tennék hozzá,hogy az a magyarországi párt aki a szózat,himnusz és főleg a magyar himnusz előtt kivonul a parlament ülésterméből
( legyen bármilyen politikai ok is mögötte)
az a párt méltatlan a magyar emberek képviseletére
Kedves mihazánkosok

válasza:"Sulyok Tamást már felszólította egyszer a távozásra. Annyi elég. Ha nem távozik magától és nem kívánatos a jelenléte, akkor tegyék meg szép csendben az elmozdításához szükséges lépéseket."
PONT HOGY NEM! Nem csendben kell elmozdítani egy alkalmatlan embert, hanem úgy, hogy mindenki tudomást vegyen róla, akkor látják az emberek, hogy a Tisza nem csak beszélt a választások elött, hanem tesz is valamit, miután meg lettek választva!

válasza:

válasza:

válasza:Az szerintem nem bosszúvágy, ha egy miniszterelnök olyan közegben mond el dolgokat, amelyben mindenki kénytelen szembesülni velük...Feltéve persze, ha nem küldik ki a büfébe egy kávéra.
Pont az az indokolatlan konfliktus kerülő hozzáállás vezetett a mai állapotokhoz, hogy nem a bűnt, a hibát, a vállalhatatlanságot tartják gondnak, hanem azt, ha ezeket nevükön nevezik és beszélnek róla...mondván, azt nem illik.
Kapcsolódó kérdések:
Én sok jóra számítok majd tőlük a következő 4 évben. Egy hete meg is könnyebbültem, hogy nyertek. Most már végezhetik a dolgukat, amit ígértek.
Senkinek nem kell tudnia azt magától, hogy mikor van neki. De ha már a riporter ezt elárulta, akkor arra a kérdésre, hogy mit üzen neki, miért nem lehetett egy "Isten éltesse sokáig" köszöntést mondani? Másoknak is így szoktuk. Vagy, mint néhányan itt is,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!