Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Toroczkaiék és pártjuk nem...

Ha Toroczkaiék és pártjuk nem rasszisták, akkor mégis, milyen indittatásból vonultak ki a parlamentből?

Figyelt kérdés

máj. 11. 07:11
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Tudnám támogatni a mentelmi jog megszüntetéséről szóló előterjesztésüket, mert akkor őket is felelőségre lehetne vonni a különböző gyűlöletbeszédek, Dúró Dóra könyvdarálása vagy a zászlólopás végett.
máj. 11. 07:30
 2/12 anonim ***** válasza:
40%
Fidesz szatellit párt.
máj. 11. 07:33
 3/12 anonim ***** válasza:
43%
Biztos bajuk van a szózattal vagy a székely himnusszal vagy a magyar himnusszal, különben ott lettek volna és megadják a tiszteletet
máj. 11. 07:37
 4/12 anonim ***** válasza:
32%
Érthetően elmondták.
máj. 11. 07:44
 5/12 anonim ***** válasza:
61%

az a magyarországi párt aki a szózat,himnusz és főleg a magyar himnusz előtt kivonul a parlament ülésterméből

( legyen bármilyen politikai ok is mögötte)

az a párt méltatlan a magyar emberek képviseletére

Kedves mihazánkosok

máj. 11. 07:46
 6/12 anonim ***** válasza:
43%

Különben nekem nem lenne azzal bajom,ha lenne igazi szélsőjobboldali párt a parlamentben,mert legalább sokszínű lenne a parlament.

Mi hazánk nem egy szélsőjobboldali párt,a mi hazánkosok egyszerűen szellemi fogyatékosok, mármint nem a szavazók hanem a képviselők,egy szellemileg fogyatékos bohóc szintjén állnak

Nem félelmetes,nem vicces csak szánni valóak ahogy a szittya magyarosan próbálnak viselkedni közben néhány gyerektől megfutamodnak,de úgy hogy még a himnuszra se mernek vissza menni.

Ki csinál ilyet? A fogyatékosok.

Aztán ott a toroczkai az az ember elképesztően ostoba szegény,nem nem azért mert nincs diplomája...

Ő nagyon szeretne egy olyan pártot mint amilyen a jobbik volt Vonával az élen,de valljuk be őszintén Vona Gábor egy intelligens ember az ő szellemi szintjét toroczkai nem tudja elérni.

Én például nem tudom elképzelni azt a szituációt,hogy Vona Gábor éneklő roma kisgyerekek elől kimenekül az a parlament ülésterméből

máj. 11. 08:06
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
Előre jelezték, hogy ki fognak vonulni ez EU-s himnusz előtt. Csak a Tisza megváltoztatta a menetrendet ezért a Mi hazánk sikeresen rosszkor vonult ki.
máj. 11. 08:07
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Hogy vonultak ki rosszkor, mikor ismert volt a módosított menetrend és még be is mondták mi fog következni amikor kivonultak??? Nem tudtak olvasni és süketek is voltak? Ne már. Én értem, hogy ki kell magyarázni valahogy Toroczkait, de ez irtó ciki.
máj. 11. 08:10
 9/12 anonim ***** válasza:
45%

Különben ezt annyira szeretem mindig a másik a hibás

A fidesznél ugyanez volt mindig Ukrajna zelenszkij,soros, Brüsszel,EU volt a hibás,mindig a másik volt a hibás.

Itt is biztos a magyar miniszterelnök furkos bottal kergette ki az ülésteremből a mi hazánkos bátor képviselőket

máj. 11. 08:15
 10/12 anonim ***** válasza:
23%
Na úgy tűnik ezt az oldalt is szélsőjobbosok irànyìtják. Mondjuk meg is látszik a szìnvonalon
máj. 11. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem hiszik el nekem, hogy NEM politikai indíttatás van emögött?

Haverokkal beszéltük, hogy dobtam egy csajt, mert tanár. Nekem szaros 200 ezres fizetéssel ne gondolja azt senki, hogy majd ismerkedek vele, hogy aztán eltarthassam. Na és erre haverok rámszálltak, hogy Fideszes vagyok, azért utálom a a tanárokat. Pedig nem tartozom...

Aki régen III/III-as besúgó volt az milyen indíttatásból tette?

Hitt a rendszerben, esetleg bizonyos előnyökért cserébe spicliskedett vagy őket is zsarolták valamivel? Lakik az utcánkban egy öregember, róla beszélik hogy Kádár idejében besúgó volt. Mondjuk ő mindig lézengett, lehet hogy KMK is volt és ezzel zsarolták.

Megteheti ezt politikai indíttatásból egy iskolaigazgató?

Ismerősömmel történt meg. Ők tanárok, és többen szolidaritási nyilatkozatot szerettek volna aláírni a sztrájkkal kapcsolatban, de igazgatónőn elvette,és összetépte a szemük láttára, mondván ne akarjanak maguknak jogi következményeket. Az igazgatónőt megnéztem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!