Amit az új magyar kormány fog most csinálni, hogy nyilvánosságra hozza a Fidesz-kormányzás alatti eltitkolt korrupciós adatokat, a Fidesz hazugságait, ez most csak a narancskárosultak számára tartalmaz új információt?
Én személy szerint a Fidesz-kormányzás alatt is figyeltem az ellenzéki sajtót és a Magyarországról szóló híreket a külföldi sajtóban, mindemellett a Fideszhez közeli sajtó híreit is, szóval igyekeztem több forrásból tájékozódni. Láttam "A dinasztia", "A nagy játszma", a "Tavaszi szél - az ébredés" című filmeket, a "Csurran, cseppen" című dalt. Hallottam a botrányokról, követtem YouTube-on a tüntetések nagy részét és a Fidesz-kormányzás alatt is tudatában voltam, hogy korruptak, hogy működésben van a propagandagépezet.
Úgy tűnik nekem, hogy ezeknek a kényes, elhallgatott témáknak a nyilvánosságra hozatala elsősorban a narancskárosultaknak szól, mert akik figyelték az említett dolgokat, azok tudták nagyjából, hogy hogyan viselkedik a kormány és hogy milyen helyzetben van az ország. Mindezek mellett tartalmazhat új információt ez a vagyonfeltárási, nyilvánosságra hozatali eljárás?

válasza:

válasza:

válasza:Milyen eltitkolt korrupciós adatok?
Elmondom neked, hogy mit "titkollnak":
-Matolcsy, Mészáros, Andi, Tiborcz, Garancsi, a Csányi család, Balássy, a lombkoronasétányok, a kerités, a közmédia, a KESMA, az összes létező állami pozició...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Megismétlődik a 2002-2010 közötti hosszú időszak?
Illetve várhatóan szerintetek mi lesz majd az oka/milyen kényes téma kapcsán?Arról jutott eszembe, hogy ezek a hétköznapinak beállított emberek mennyire vannak PR-ozva miközben fingjuk sincs a kemény döntésekről/kényes politikai játszmákról és emberek életét...
Mostantól csak miniszterelnöki engedéllyel lehet majd ünnepséget tartani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!