A Fidesz még mindig tolja a propagandát?
Felfigyeltem rá, hogy a Facebook többször is olyan posztot dob be, ami azzal kezdődik, hogy "Én nem vagyok Sulyok Tamás mellett, de..." vagy "Nem vagyok a Fideszhez közel álló" vagy "Én csak egy állampolgár vagyok" és hasonló bevezető szövegek, ami arra megy rá, hogy egyértelmüsítse az olvasóban, hogy ő politikailag nem elfogult.
Lenyitom a posztot, erre elém tárul egy A4-es oldalnyi esszé, amiben a posztoló fejtegeti hogy Sulyok Tamással méltatlanul bánik Magyar Péter és a többi. De nem egyszer, hanem minden egyes ilyen poszt alatt ez történik.
Először azt gondoltam, hogy jó, biztosan valaki Sulyok Tamás mellett áll és jól megmondja pár mondatban a magáét, de nem. Mind hosszan meg van fogalmazva, teleírva Magyar Péter ellenes mondatokkal és mindben ki van hangsúlyozva mekkora szerepe van a köztársasági elnöknek és hogy nem kéne így bánni Sulyokkal.
Ezeket ki a fene pénzeli még mindig? Azt hittem a Fidesz már elvesztette mindenét. Elvi szinten nem is költhetnének már propagandára, mert az a pénz már nem az övüké.

válasza:

válasza:

válasza:Dude, neked nem szóltak, hogy vége van?
Azok, akik igy gondolkodnak, valószinűleg már nem pénzért, hanem meggyőződésből gondolkodnak igy. El kéne fogadni, hogy nem csak tiszások léteznek.

válasza:

válasza:

válasza:dehogy vesztették el mindenüket, övék a fél gazdaság.
nyilván visszafogják magukat, teljes pályás leuralás helyett koncentrálni fogják az erőiket, de leállni nem fognak, amíg nem váltanak stratégiát.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A választások előtti közvéleménykutatók a várható eredményeikkel úgymondd jelezték hogy nem biztos, hogy működni fog a fidesz propaganda. Ők folytatták, hátha beválik. Nem vált be, sőt történelmi vereséget szenvedtek. Miért folytatják még rendületlenül ugyanazt a...
Vasárnap óta nyilvánvaló, hogy az állampárttal együtt nekik is reszeltek, mennek a levesbe. Nem hogy pár hétig még lapítanának mint szar a gazban, ehelyett még mindig a propaganda kérdésekkel bombáznak. Ennek így mi értelme részükről?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!