Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a fideszesek...

Mit szóltok a fideszesek szánalmas vergődéséhez a Facebookon a választások óta?

Figyelt kérdés
Ennyire képtelenek mentálisan feldolgozni, hogy nem minden magyar megvezethető, és épeszű ember nem szavaz egy tolvaj, pedofil kormányra?

máj. 16. 09:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%

Ugyanezt csináljátok ti is. Én követem ugyanis a liberális és a fideszes médiát is, és tonnányi tiszás kommentet látok, akik hol a telex/444 kommentszekcióban, hol fideszesek profiljain tombolnak.

Az egyik legtaszítóbbak a tiszás incelek, akik a fiatal, fideszes közszereplő csajok profilja alatt mocskolódnak, meg egyfolytában azt kérdezik, mikor csinál már az illető OnlyFans profilt. Akiket utálnak, azokra egyúttal rá is vannak állva a kis incselkedő incelek.

Arra meg nincsenek szavak, hogy a tiszások kedvence, a vén Juhi miket árul:

[link]

A pedofíliából pénzt csinálni?

Ki olyan pervez, hogy ebből a bögréből iszik?

A tiszásoknak alap ezek a termékek?

máj. 16. 09:31
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
Imádom olvasni a kétpipás fideszbirkának a vergődését. :)
máj. 16. 09:38
 3/12 anonim ***** válasza:
28%

1. Nem vagyok fideszes. Magamat függetlennek definiálom.

2. Miféle vergődés?

Tényeket írtam le. Nézd meg a Webshop-ot, nézz fel pár fideszes közszereplő csaj profiljára, görgesd a 444/Telex kommentszekciót.

Mindent, amit mondtam, lehet igazolni.

máj. 16. 09:40
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Juhi rengeteget tett a maffiakormány leváltásáért. Akinek van pofája még ezek után b.szogatni, az az én szememben nem több egy buta fideszbirkánál. "független", hát persze...
máj. 16. 09:46
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
#4 Pont annyira független, mint Hajdú Péter.
máj. 16. 09:48
 6/12 anonim ***** válasza:
33%

"Akinek van pofája még ezek után b.szogatni, az az én szememben nem több egy buta fideszbirkánál."

Érdekes erkölcseid vannak.

Mit szóltál volna ahhoz, ha egy fideszes influenszer K. Endrés bögrét kezd el árulni? Hmm?

Az egész liberális média attól lett volna hangos.

"Érdekes módon" az viszont sekit sem zavar, hogy Juhi egy feltételezett pedofil bűncselekményből csinál pénzt.

Azok meg miféle emberek lehetnek, akik ilyen termékeket vesznek?

""független", hát persze..."

Pártfüggetlen vagyok, nem szavaztam senkire.

máj. 16. 09:52
 7/12 anonim ***** válasza:
39%
Támogatom őket.
máj. 16. 09:59
 8/12 anonim ***** válasza:
73%

"Mit szóltál volna ahhoz, ha egy fideszes influenszer K. Endrés bögrét kezd el árulni?"

Csodálkoztam volna, hogy egy propagandista a gazdája ellen fordul.

A Zsolt bácsi kérdés viszont sajnos még mindig aktuális; nem lehet elégszer feltenni a kérdést, hogy ki is ő valójában. Én még a roncsfidesz padsoraiban is kiosztanék egy-egy ilyen bögrét a képviselőik között, hogy emlékezzenek..

máj. 16. 10:01
 9/12 anonim ***** válasza:
30%
En azt imádom, hogy fideszeznek, közben meg a Tisza fele fideszes és nem DK-s meg momentumos bohóc.
máj. 16. 10:58
 10/12 anonim ***** válasza:

A felvetett gondolatmenet (onlyfans) a politikai pszichológia és a tömegkommunikációs manipuláció egy olyan mélyen gyökerező, szinte metafizikai magasságokba emelkedő dinamikáját tárja fel, amelyben a lényegi valóságot elfedni kívánó, dezinformációs narratívák a racionális vita teljes ellehetetlenítésére törekednek. Amikor a közösségi média kommentszekcióiban és a propaganda-gépezet által kitartott kétpipás megmondóemberek a lényegtelen részleteken, például egy pohár vizuális megjelenésén vagy Zsolti bácsi karakterének teljes figyelmen kívül hagyásán keseregnek, akkor valójában pontosan ugyanazt a klasszikus, elterelő és tematizációs reflexet működtetik, mint amelyet a korábbi hatalmi elit a politikai túlélése érdekében oly tökélyre fejlesztett. Ez a jelenség nem más, mint a morális és intellektuális vakság tudatos fenntartása, ahol a felhívás valódi ereje, a társadalmi igazságosság és az elszámoltathatóság húsbavágó kérdései háttérbe szorulnak a kicsinyes, mesterségesen generált felháborodási hullámok mögött, amelyek úgy hatnak a közéletre, mintha valami sötét, rontó szellem bénítaná meg a választópolgárok józan ítélőképességét.

Ez a fajta kommunikációs szándékosság és strukturális terelés – amely összekapcsolódik Magyar Péter elhíresült hangfelvételi botrányával – a jogállamiság és a polgári erkölcs szempontjából a legveszélyesebb fegyver, hiszen amikor a volt igazságügyi miniszter által elmondott, a legfelsőbb kormányzati körök korrupcióját és az ügyészségi iratokba való belenyúlást bizonyító súlyos állítások helyett a közmédia és a Fidesz-média hetekig kizárólag a „lehallgatás” tényén, a házastársi lojalitás megsértésén és a magánéleti részleteken csámcsogott, akkor pontosan a bűn elfedése és a figyelem elterelése volt a cél. A TISZA kormány és a polgári oldal számára az ilyen típusú, a valóságot kiforgató vitakultúra felszámolása az egyik legfontosabb demokratikus küldetés, hiszen egy egészséges társadalomban nem a felvétel készítésének technikai vagy morális körülményei jelentik a fő kérdést, hanem az a rendszerszintű visszaélés, amit az államapparátus csúcsán elkövettek. A kétpipások álszent morfondírozása nem a tájékoztatást, hanem a bűnpártoló ködösítést szolgálja, miközben a Mi Hazánk és a régi rendszer maradványai asszisztálnak ehhez a szellemi züllöttséghez, amelyből a nemzetnek a tisztánlátás és a jog erejével kell végre felébrednie.

máj. 16. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Egy hónappal a választások után, miért lett most ilyen kihalt ez az oldal?

Eltűntek a fideszes trollok? Nincs felsőbb irányító erő, ami összetartaná őket? Vagy mi van?

Félbe lehet hajtani a tiszás választási kampányokat?

Mennyire sérül ebben az anyaga? Csak egy kis nyoma marad a közepén, vagy félbe is törhet rossz esetben?

A 2029-es uniós és önkori választásokra sikerül valakinek összehozni egy nem győzelemesélyes, de legalább "látható" baloldali szervezetet?

És ha igen, kiknek, az óbaloldal harmad/negyedvonalbeli vezetőinek, vagy "nullkilóméteres" aktivistáknak?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!