Magyar Péter miért pazarolja el veszteséggel a kőolaj tartalékot? Állítólag nincs ellátási gond akkor miért nyúlnak hozzá a vésztartalékhoz ?
Mindenki tudja hogy kőolaj hiány van Európában, hogy aze olaj ára az egekben ( trump háborúja miatt )
Mi lett az áfa, az adó, és különadók csökkentésével?
Közpénzből finanszirozzuk az emberek "luxus" autókázását. Azoknak a benzinjét akik nem tudnak 20 métert kocsi nélkül menni meg a gyerekét utaztatja vésztartalék olajból.
Nem értek hozzá de az szerintem a mávnak a volánbuszoknak, mentő és tűzoltó autóknak, generátoroknak és egyéb ország üzemeltetéséhez szükséges nem családi kocsikázásra

válasza:Nyilván, hogy hazugság volt a 480-as benzin ígérete, akkor is.
A védett árat fenntartja még pár hétig, aztán muszáj lesz piaci áron adna neki is.
Csak minél később akarja a népszerűtlen intézkedést bevezetni.

válasza:" Mi lett az áfa, az adó, és különadók csökkentésével?
Megvan a helye. "
A dzsokinál.
" Nem értek hozzá de az szerintem a mávnak a volánbuszoknak, mentő és tűzoltó autóknak, generátoroknak és egyéb ország üzemeltetéséhez szükséges nem családi kocsikázásra "
ezek a felsoroltak lennének fontosak. Pár megállót. 1-2 km naponta, nem szakad le a lába senkinek...
" Mert hazudott, mint mindig. "
Mindenkinek átvágja a fejét.

válasza:Ha valamihez nem értesz, arról inkább hallgass!
Így csak égeted magad a mérhetetlen ostobaságoddal.
#5 🤣🤣🤣 ok akkor ha te értesz hozzá akkor válaszold meg a kérdést és segíts tudatlan honfitársadon. Hagy értsük meg mi is.
Egész Európában miért nálunk nem kell rendes árat fizetni ?

válasza:Szerintem azért, mert a fontos változtató döntések felelős meghozataláig szükség van az információk feldolgozására. Hatástanulmány, stb.
A stratégiai tartalék feloldásával nyernek egy kis időt ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Van valami ami szerintem propaganda a lakosságnak és csak átverik a népeket. Most az EU azt mondja, hogy válljunk le az orosz olajról. De ők sem váltak le. Eddig közvetlen az oroszoktól kapták a kőolajat, földgázt. Most már ugyanazt másoktól szerzik be, de azok...
Lehet tényleg nem volt semmi baja?
Feltűnően sok Shellhez köthető ember van a Tisza pártban. A Mol viszont Magyarország kőolajipari vállalata. A Tisza meg fogja hagyni a Molt, hogy Magyarországhoz kötődjön vagy pedig be fogja darálni a Shellbe?
Rogán Antal mondta el a Bayer Showban, hogy az EU-tól kaptak levelet, melyben felszólítják - már nem is javasolják- hogy azonnal vezesse ki a kormány a védett árakat. Az orosz olajról is le akarnak vágni. Fizessünk négyszeres rezsit, legyen ezres a benzin. Az EU-t is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!